Kremiliya написа:Да, това поне, че понеделникът ще се почива, ако празникът е събота или неделя не е лошо, така наиситна може да се усети малка почивка.
За празниците между Коледа и Нова година според мен трябва да са слети и всеки един работодател, който цени труда на децата си, трябва да го направи, за да могат да си починат.
Mauritius написа:Съгласен съм, и аз се радвам за това нещо. По-добре така, огколкото да кибичим съботите. Тогава си с настройка, че е почивен ден и хич не върви работата, само гледаш по-бързо да мине деня.
lussy написа:Това за понеделниците не го знаех или ти имаш предвид понеделника след Коледа само?
Много не е добре да празнуваме, отпускаме се много.
Yunona написа:lussy написа:Това за понеделниците не го знаех или ти имаш предвид понеделника след Коледа само?
Много не е добре да празнуваме, отпускаме се много.
Не, нямам предвид само след Коледа.
При новия вариант, ако някой от националните празници се пада през уикенда, то понеделникът след този уикенд автоматично става почивен ден. Например 24 май е в събота, почивните дни са 24, 25 и 26 май (събота, неделя, понеделник). Това е много по-добра идея от сливането на дни и отработването в събота.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта