22 Ное 2016, 17:03
lini_leni написа:Като е в събота празника, защо и понеделникът да е неработен? Не виждам логиката.
22 Ное 2016, 17:04
Yunona написа:lini_leni написа:Като е в събота празника, защо и понеделникът да е неработен? Не виждам логиката.
Логиката е, че няма да се чувстваме "прецакани" :) Когато националният празник е през седмицата имаме почивен ден, нали? Ето защо се предлага, когато празникът се пада в събота или неделя, да бъдем компенсирани за това дублиране с един допълнителен почивен ден - понеделник. Така уикендът става тридневен и всички ще сме доволни. Ако това изобщо е възможно, де :)
23 Ное 2016, 03:39
Pipilota написа:Yunona написа:lini_leni написа:Като е в събота празника, защо и понеделникът да е неработен? Не виждам логиката.
Логиката е, че няма да се чувстваме "прецакани" :) Когато националният празник е през седмицата имаме почивен ден, нали? Ето защо се предлага, когато празникът се пада в събота или неделя, да бъдем компенсирани за това дублиране с един допълнителен почивен ден - понеделник. Така уикендът става тридневен и всички ще сме доволни. Ако това изобщо е възможно, де :)
Замен лично най-приемлив и доволен ми се вижда варианата на Каудата - почивни дни без отработване, чудно!
23 Ное 2016, 12:11
28 Ное 2016, 17:14
28 Ное 2016, 20:52
28 Ное 2016, 21:07
02 Дек 2016, 15:02
02 Дек 2016, 16:02
denislavahristova написа:Аз си взимам отпуската лятото и покрай Коледа и си почивам доста през това време.
03 Дек 2016, 12:05
Malina написа:denislavahristova написа:Аз си взимам отпуската лятото и покрай Коледа и си почивам доста през това време.
Така е най-добре, да се почива 2 пъти повече време! Моят мъж тази година си взе цялата отпуска лятото и сега по празниците ще работи, много ми е болно за това;(