Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
21 Сеп 2016, 15:15
И аз мисля, че ако се захвана с това нещо, най-трудно ще ми е да я докарам до вид шунка, а не печено или варено месо. Печенето на 120 градуса може да излезе и успешно, но другото...
29 Сеп 2016, 14:51
Нямам спомен някой да ме е канил да опитвам домашна шунка, а българите имаме отлични традиции в обработването и приготвянето на домашни специалитети от месо. Блъскам си главата и не мога да се сетя за подобен.
19 Окт 2016, 20:58
Продават се едни машинки, наречени шунковари. В тях слагаш овкусеното и мароновано месо, приготвя се определено време и готово.
20 Окт 2016, 08:13
iwoni написа:Продават се едни машинки, наречени шунковари. В тях слагаш овкусеното и мароновано месо, приготвя се определено време и готово.
И аз се замислям за шунковар, но много искам първо да опитам такава шунка, за да знам дали саи струва инвестицията и чакането. Все пак машинките се поръчват от страници като ebay, защото в България няма. Но ако вкусът е гаден...

И така ще си прашясва..
20 Окт 2016, 10:27
Не знаех, че има такива машини за шунка! Ами то тогава съвсем се улеснява процеса по правенето й.
08 Ное 2016, 17:46
За лесно правене с шунковарите, ще е лесно, но вкусът и видът на истинска шунка ако не се постига, за какво ти е?