Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
14 Дек 2017, 12:44
ПОказаното хранене изобщо не е препоръчително за хора с диабет тип 2, може да е добре за хората с диабет 1, но вторите изобщо трябва да изключат въглехидратите, а не да са им основната част от храненето.
11 Яну 2018, 12:21
За да се регулират трябва стриктна диета, която изключва приема на въглехидрати и сладки храни, които повишават кръвната захар. Просто, за да сеподдържа едно здравословно тегло без излишни диети трябва храната да е от зеленчуци, месо, яйца и млечни. Дори за по-тежките случаии без плодове на първо време.
30 Яну 2018, 13:25
Рязкото повишаване на кръвната захар е много опасно, особено за хора, които не са физически активни, защото ако я повишиш и в следващия момент тръгнеш да бягаш или да спопртуваш или си активен човек, няма да имаш проблеми с нея, но колко хора са такива.. много малко, нали?
31 Яну 2018, 12:23
Правилната диета е много важна за регулирането на кръвната захар. не трябва да се ядат храни с висок гликемичен индекс, че си ееее****ло. Родителите ми са с диабет и двамата внимават много с храненето, не ядат никакви въглехидратни храни, за да не повишават кръвната си захар.
22 Юни 2018, 09:47
Аз се храня много прецизно и никога не съм бил ас толквоа добра фигура. Ям много по-разнообразно от преди, човек трябва да има желание. Точно пък в колбасите, чипсовете и солетите не се крие никаква истинска храна!
Аз ям ориз, картофи в умерени количества, другото, което консумирам са зеленчуци,месо и яйца. Изобщо не ми липсва сладкото.
29 Юни 2018, 13:50
Аз бих приел предизивикателството! Хубаво е човек поне за 1 месец да спре да яде вредна храна

Макар че сега е лято и сладоледът ми е най-голямото изкушениеее, а за студената бира

няма да споменавам
29 Юни 2018, 13:57
ivan.stoqnov написа:Аз бих приел предизивикателството! Хубаво е човек поне за 1 месец да спре да яде вредна храна

Макар че сега е лято и сладоледът ми е най-голямото изкушениеее, а за студената бира

няма да споменавам

Пробвай през септември тогава, особено ако често ядеш такива нездравословни неща, когато ги спреш ще видиш голям ефект върху здравето си.
02 Юли 2018, 16:10
Щом аз се отказах от бирата, значи всичко е възможно. Не че съм била от хората, дето всяка вечер пият, но обичах така един пър в седмицата да изпия 2-3 бири. Истински кеф, но вече не близвам. Захар също не ям - понякога хапвам някой шоколадов бонбон (2-3 пъти в месеца).
Пакетирани храни не ям от няколко месеца.
Чувствам се много, много добре.
04 Юли 2018, 18:16
vanessa_ написа:ivan.stoqnov написа:Аз бих приел предизивикателството! Хубаво е човек поне за 1 месец да спре да яде вредна храна

няма да споменавам

Пробвай през септември тогава, особено ако често ядеш такива нездравословни неща, когато ги спреш ще видиш голям ефект върху здравето си.

Благодаря, чудесен съвет! Че сега и покрай тез мачове, как да не си отвори 1 бира човек или да не хапне малко чипс... Имайте сърце бе хорааааа!
05 Юли 2018, 09:08
Само на бирата няма здравословна алтернатива, иначе спокойно можеш да смениш чипса с нещо друго, което пак е вкусно, например с препечени тиквички.