Pipilota написа:Една част от тези принципи на психолозитене ги разбирам аз, затова си ги преиначавам през моята призма и така по ми се получават нещата.Не мога да взема нещо на готово и да кажа - е това вече действа
S_Milenska написа:Само с добро хора, лошото влошава нещата повече, трябва да се споразумяваме с децата си
Pipilota написа:S_Milenska написа:Само с добро хора, лошото влошава нещата повече, трябва да се споразумяваме с децата си
Но малко строгост понякога е от значение! Напоследък се убеждавам, че колкото по-добра съм с малките, толко повече ми се качват на главата. Не знам пък ако бяхме почитатели на Монтесори сигурно досега да бяха боядисали телевизора с маркери!
Kremiliya написа:Аз съм на мнение, че трябват наказания. Не може да не квалифицираш лошите постъпки, а само да награждаваш добрите, не ми се връзва сякаш
Lollipop написа:Kremiliya написа:Аз съм на мнение, че трябват наказания. Не може да не квалифицираш лошите постъпки, а само да награждаваш добрите, не ми се връзва сякаш
Едното не изключва другото, но общо взето в повечето случаи не забравяме да порицаем лошите, но не се сещаме да кажем браво за добрите и да поощрим, нали?
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта