24 Ное 2016, 18:20
Slavena написа:Ми то не е работа на мъжете да помагат вкъщи това трябва да го правят жените, ако една жена иска да задаржи някой мъж при себе си трябва да е готова да изпълнява желанията му и да подържа къщата спретната и подредена. не може да се иска от мъжете да готвят и 4истят, това е обидно за мажа. аз не искам един ден да дам сина си на някоя жена, която да е мързелана, жената трябва да е домакиня, дори и да работи.
24 Ное 2016, 18:21
Локумът написа:Е, кво - перем чистим гладим готвим, всичко, което се налага.Не бъзикам се, аз съм скаран с кухнята, в това помещение не влизам, взел съм на жената всякакви уреди и съм й казала да не ме занимава, имаме миална, всичко на всичко мятам там тенджерите и чиниите, имаме сушилня+ пералня, та общо взето дрехите сами си се перат и сушат. Остава едното готвене, ама нямам голям талант. За прахосмукачене имаме от тея машинки дето сами си обикалят. Общо взето съм на мнение, че като няма да върша нищо, поне да има достатъчно техника, която сама да си чисти, за да няма мрънкане после.
25 Ное 2016, 10:20
25 Ное 2016, 11:14
25 Ное 2016, 11:41
analizatorka написа:Наистина забравят, все едно като има жена по презумпция тя трябва да я свърши тази работа. Моят само ремонтира разни работи, което се случва веднъж на два месеца да кажем
. Било крушка, или някоя брава, уред.
25 Ное 2016, 16:08
25 Ное 2016, 16:53
rabotnata pchela написа:Доволна съм от моите, седят и красят къщата, да са ми живи и здрави!Отглеждам трима такива, в три поколения, иде ми да си прережа вените с тях, играем си на котка и мишка. Учудващото е, че най-големият е най-мързелив, другия подхваща от време на време нещо - пере и мие чинии,когато на жена му (т.е. на мен) й писне. Третото, милото още казва "мамооо, ква съм шматка, изсипах си супата!"
като цяло... чудо.. :) много ми помагат.
![]()
![]()
намират ми работа.
26 Ное 2016, 21:32
29 Ное 2016, 17:26
klara написа:Едва ли ще се трогнат. И аз съм го правила този номер, но не се втурнаха много. И аз не издържах да гледам мръсно и неизчистено
.
29 Ное 2016, 23:47