Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво вършат мъжете ви вкъщи?!

30 Ное 2016, 11:24

penelopa написа:С наставления и мрънкане не стават нещата или започват да не действат след време :mrgreen: . Научават се да не те слагат в ушите си, как го постигат не знам.

Когато нон стоп си подложен на нещо, което те дразни, то логично, че веднага ти писва и като защитна реакция го игнорираш. :lol: така се случва и с вас. :wink:
А за вършенето на неща вкъщи, аз върша много работи.. но рядко. Уикендът помагам в основното почистване, през седмицата не се занимавам особено.

30 Ное 2016, 14:11

Аз съм доволна от моя мъж. Понякога ме отменя в кухнята и приготви нещо, случва му се и да простира :grin: .

30 Ное 2016, 16:31

pavleta написа:Аз съм доволна от моя мъж. Понякога ме отменя в кухнята и приготви нещо, случва му се и да простира :grin: .

Все се сещам за онзи виж, в който мъжът прави барбекю и жената му ошетва всичко и накрая той казва" Доволна ли си, че сготвих", та и твоята работа,сигурно след мъжа ти е бомба в кухнята и си мислиш, че може би е било по-добре ти да приготвиш вечерята. :lol:

30 Ное 2016, 23:03

Жената щом е доволна и не се оплаква може и да е бил внимателен :lol: . Моят чака на готово и нищо не похваща. Наи-много да занесе чиниите в мивката след ядене.

10 Мар 2017, 16:34

roksana написа:Жената щом е доволна и не се оплаква може и да е бил внимателен :lol: . Моят чака на готово и нищо не похваща. Наи-много да занесе чиниите в мивката след ядене.

Такива мъже с лопата да ги ринеш.... Малко са тези, които подхващат нещо, без да им се емрънкало предварително, но има такива, които помагат и с почистването и с шетането и с чиниите и с прането и с всичко! :)

17 Май 2017, 10:05

По-младите, около 30-те сякаш са по-пъргави и не бягат от домашната работа, като дявол от тамян. :roll: Баща ми да речем, никога не съм го виждала да мие чинии, да пуска прахосмукачка, хвърля боклука, оправя леглата, няма нещо, което да отказва да направи.

09 Ное 2018, 13:18

Моят обича да готви и ми стига, щото аз пък мразя :???: С удоволствие върша останалото, щом има сготвено и не трябва да го мисля аз.

16 Ное 2018, 11:48

Сменя чаршафите и пуска прахосмукачка. И изхвърля боклука.

21 Май 2019, 10:49

Единственото, което не прави е да простира и да глади. Просто защото не му се получава. Иначе всяко друго нещо може и го прави, когато се наложи.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3