Подходящи рецепти, споделен опит и съвети, начин на живот
19 Сеп 2017, 15:22
Нямам никакви проблеми с яденето на сурови зеленчуци. И тиква ям, тиквичка, броколи, карфиоли, всички неща, които хората си мислят, че трябва да се ядат само и единствено сготвени. Дори суровата тиква има много мек и фин вкус, докато печена е страшно натрапчива.
19 Сеп 2017, 16:01
Тази мода да се яде всичко сурово изобщо не я разбирам, хората са решили, че това нещо трябва да се готви и отгоре на всичко рецептата е преминала теста на времето, тя е просъществувала във вековете.
19 Сеп 2017, 16:40
Звучи ми кофти честно казано.
19 Сеп 2017, 18:15
На мен пък доста ми харесва, защото не обичам вкуса на печената тиква, много тежък ми идва аромата и не ми харесва. Обаче сурова е много фина, добавям я в салати , настъргана. На сок също съм пробвала.
08 Юни 2018, 12:45
Сурова в салата не бих я яла, но например в сок, няма как да създаде проблеми.
11 Юни 2018, 17:28
едва ли е вредно. ако те кефи и ти се яде, яж. Аз не съм пробвала, ама защо не
02 Окт 2018, 16:04
Аз си я хапвам спокойно, не съм имала проблеми, а даже имам бая чувствителен стомах. Даже вчера си правих салатас нея - тиква, моркови, цвекло, пъщърнак. :)
05 Окт 2018, 11:17
Не може да се ядат сурови зеленчуци и плодове, които са си доказано като такива, които се ядат сготвени. Засега може нищ да не ви стане, но кой знае какво ще се случи когато ги ядете постоянно
08 Окт 2018, 11:51
В салата и в сокове най-вече, сега вече е пълно с тикви и у нас присъстват на масата ни почти всеки ден .
19 Окт 2018, 12:40
Аз ям като невидяла по това време на годината сяква тиква, почвам с няква печена, после на обяд и на вечеря ам на салата, то не са палачинки, кексчета и какви ли не щуротии :)