Пречи ли ви запекът в секса? Аз имам проблем и с двете...

Re: Пречи ли ви запекът в секса? Аз имам проблем и с двете...

Мнениеот qwerryyy » 20 Яну 2017, 12:15

Мурка написа:Проблема ти е баш в главата, сама си го написала, което значи си го осъзнала и естествено в добавка със запека. Хората тук са обобщили, а аз като човек страдащ от запек през по-голямата част от живота си и вече мисля с решен проблем ще ти напиша закуската която ме избави от запека. Да подчертая, че като имах проблем със изхождането вообще не закусвах и буквално се насилвах, за да закусвам.
Кисело мляко (истинско - богато на пробиотици е) + лъжичка сусамов тахан + лъжица ленено семе. Разбърквам го от вечерта и сутринта хапвам това.
Избавиш ли се от запека и секса ще ти се нареди, разбира се и човека ти ако е Ок.

Идеята ти за закуската е страхотна, може същи овесени трици с кисело мляко + сушени плодове и лъжичка Чия, която също е известна с това, че почиства червата. ;)

Но от друга страна, проблемът на жената може да е, че не иска секс и се чуди как да го оправдае.
Аватар
qwerryyy

Re: Пречи ли ви запекът в секса? Аз имам проблем и с двете...

Мнениеот lussy » 20 Яну 2017, 12:26

Едва ли някой, който харесва секса и обича да си доставя удоволствия, както тя е споделила, ще иска сега да бяга по тъча :lol: . Запекът не е приятно изживяване и по желание, тъй че да си продължи с вегетарианството и да разбере какви промени да внесе, за да се нормализират нещата. Много течности, зелени салати, фибри и целулоза.
lussy

Предишна

Назад към Приказки по женски