Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви мерки взимате при грипна епидемия?

23 Фев 2016, 11:19

rabotnata pchela написа:Стана ми интересно какъв е тоя препарат и от къде се купува? Определено бих го пробвала и за из къщи, когато има някой настинал.

Аз си го взех от една аптека в Студентски град. PURESSENTIEL-спрей за пречистване на въздуха-така се казва.

Re: Какви мерки взимате при грипна епидемия?

23 Фев 2016, 11:25

linna написа:
rabotnata pchela написа:Стана ми интересно какъв е тоя препарат и от къде се купува? Определено бих го пробвала и за из къщи, когато има някой настинал.

Аз си го взех от една аптека в Студентски град. PURESSENTIEL-спрей за пречистване на въздуха-така се казва.

Мерси, ще го търся и аз по аптеките, звучи определено доста интересно! :mrgreen:

Re: Как ще реагирате, ако и противогрипните ваксини станат задължителни?!

26 Фев 2016, 14:46

Това вече ще е прекалено!

01 Апр 2016, 12:34

S_Milenska написа:помощите са последното, от което се вълнуват родителите - като изключим тези от малцинствата. Все пак и училище и детска градина се започват само с ваксини. :roll:

Не знам за училищата, нали уж като задължително не е необходимо децата да имат ваксини, за да започнат училище.

01 Апр 2016, 15:12

Kaya написа:
S_Milenska написа:помощите са последното, от което се вълнуват родителите - като изключим тези от малцинствата. Все пак и училище и детска градина се започват само с ваксини. :roll:

Не знам за училищата, нали уж като задължително не е необходимо децата да имат ваксини, за да започнат училище.

Детето и да няма ваксини, задължително го приемат в училище, защото никой не може да ти откаже да ти обучава детето. Докато градините не приемат неваксинирани деца. Ако ги направят задължителни ваксините, мисля, че доста родители пак няма да се съгласят да ги слагат.

05 Апр 2016, 14:26

Не трябва да има толкова задължаващи ваксини. А и сега има много хора, които отказват да се ваксинират, дори и с другите задължителни.

05 Апр 2016, 16:03

Против съм да е задължително. Може да е препоръчително и да се правят разяснителни кампании, но хората сами да решават.

05 Апр 2016, 16:51

Каквито и разяснителни кампании да правят, с информацията, която залива отсякъде, че ваксините са по-скоро вредни, едва ли много хора ще им се промени мнението в тяхна полза.

07 Апр 2016, 13:09

За да взима човек решения за каквото и да е, трябва да е достатъчно ифмормиран и запознат с плюсовете и минусите. Особено, когато става дума за здравето му.

08 Апр 2016, 11:36

Neven498 написа:За да взима човек решения за каквото и да е, трябва да е достатъчно ифмормиран и запознат с плюсовете и минусите. Особено, когато става дума за здравето му.

Най-големият проблем е, че май няма как да се разбере каква е истината. Дали плюсовете са повече, дали са по-малко. Мисля, че до голяма степен това, което четем в интернет е манипулирано по темата и реално истина Няма. Всеки посочва източници от интернет пространството в полза на своето твърдение, а тези източници дали са достоверни, дали информацията е истина - само тези, които са я написали знаят.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20