като човек си яде здравословно и се грижи за тялото си, грипа хич не може да го изплаши. На това разчитам, хич не ме хващат никакви грипове, много бързо ми минава, гледам се храня възможно най-здравословно и определено има ефект.
Не съм карала нито едни от тези грипове, и имам си едно на ум, доста ми се струва страшнично да се изкара подобна гадост.. надявам се да не се случва. И аз знам за доста усложнения от грипа, особено моите родители много боледуват, но те изобщо не се пазят и нямат никакъв имунитет.
Не се притеснявам, знам, че тялото ми е здраво и може да се справи с един грип. Гледам се храня добре и да приемам витамини, когато дойде зимата, така че нямам прпоблеми с грипа, дори не ме хваща.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
С тея деца имам едно на ум, защото доста боледуват и не изкарват всичко на крак, ами често се влошават нещата. Всяка година правим някакви си упражнения и хиляди опити да укротим болестите. Какви ли не отвари и витамини се пият..
Последните няколко години от както през зимата все някой се споминва, заради усложнения с грипа. От това определено се притеснявам. До преди това, грипа го свързвах с някаква настинка, която минава вместо за 3 дена за 7. Но сега като слушам какви са усложненията, особено първата година с този h1n1 бяха се побъркали хората с едни маски и сумалък народ се зарази.. беше много шокиращо и изненадващо.
Винаги си имам едно на ум за усложнения по време на грипа, миналата година го изкарах страшно тежко, а майка ми беше в болница. Уж нещо толкова безобидно, с което се сблъскваме всяка година, но хич не го прекарах леко, доста зор видях. Сега треперя да не ми се случи отново и започнах да давам имуностимуланти на всички удома.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Притеснявам се, но не бих си сложила противогрипна ваксина. Старая се да подсилвам имунитета си с витамини, полезна храна и повече спорт. Изключването на пакетираните храни дава много енергия, тялото става по-здраво. Може да пробвате малко здравословна диета, да видите как ще ви се отрази.
Вече изкарах един грип тази година, толкова зле се чувствах, болки вмускулите, световъртеж, бяхкато парцал, добре поне, че за около 2 дни успях да го преборя с много инфлуцид, колдрекс и лежане. Хубаво и че бебето не беше у дома.
сигурно и тях ще поставям, не съм против ваксините, особено за болести, които са крайно важни, като полиомелит и т.н. но ся за грп, които не засяга много сериозно хронично здрави хора няма смисъл.
Знаете, че почти из цялата страна е обявена грипна епидемия, има само няколко места, на които няма все още такава. Как успявате да се предпазите и какви мерки предприемате, за да не се заразите с гадния вирус? Имате ли лекарства, които приемат превантивно, или някакви билки, дали пиете за предпазване? Притеснявам се да ме хване тоя грип и затова се чудя какво би било удачно да започна като превенция?