Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога един мъж не иска връзка???

26 Юли 2017, 10:16

И полздравнето на самобръсначка не е нормална. Мъжът премахва с нея космите по лицето си, а ние къде си махаме космите главно? :D На горния край на краката, ако сме с мъж.. аз не бих искала да му ползвам самобръсначката. Навсякъде има аптеки, има магазини, може да се купи самобръсначка.

31 Юли 2017, 14:07

Не иска, ако не му се занимава с жена, а ние често сме си прекалено капризни. :)

31 Юли 2017, 15:17

Да ти кажа не знам, аз на такъв не съм попадала, те всички ми падат в краката и ми се молят да съм им гадже, но аз не - отказвам. Нали съм омъжена, какво да правя! :mrgreen:
А ако трябва да търсим корена на проблема, сигурно не искат да се обвързват тези, които са виждали доста разочарования.. то иа з не бих искала в такъв случай..

01 Авг 2017, 10:39

Честно да ви кажа, мисля, че всеки тръгва с мисълта за връзка или не, а то просто се получава или не се получава. Може някой мъж или жена да си мисли, че всичко е забежка за една нощ, а накрая всичко да свърши със сватба. Просто не се знае, не може да се каже, че иска или не иска връзка някой. Той може и да не иска, пък да се окаже нещо съвсем различно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5