Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
10 Фев 2012, 14:15
Не бих казал, че съм злопаметен. Не забравям ако някой ми е сторил нещо лошо, но и не намирам за нужно на всяка цена да трябва и аз да му сторя нещо.
Какъв е смисълът да си поставяш за цел независимо след колко време да си върнеш лошотията към някого след като може да концентрираш енергията си към нещо по-позитивно което би ти допренесло някаква изгода.
10 Фев 2012, 15:01
Да и то много!Не зная, защо но лошите неща и хора много трудно забравям, а хубавите дори случили се вчера забравям.
13 Фев 2012, 12:04
djelis5 написа:Да и то много!Не зная, защо но лошите неща и хора много трудно забравям, а хубавите дори случили се вчера забравям.
Мисли по-позитивно

Лично аз изпадам в много тежки форми на негативизъм, песимизъм и озлобяване от време на време, но все повече се уверявам, че няма смисъл и се опитвам да гледам позитивно на нещата доколкото мога. Знам, че е трудно и на думи звучи "ала-бала", но се усмихвай повече, мисли позитивно така ще се насладиш пълноценно на живота си
13 Фев 2012, 13:18
Няма нищо лошо в това да помниш нещо, което ти се е случило и ти е причинило болка... Помниш, за да се предпазиш и да изградиш имунитет...
27 Фев 2013, 12:36
Лоша съм- помня като слон. Знам, че не е положително качество, но...
Понякога си казвам, че всеки допуска грешки, че не трябва да изискваме толкова от хората около нас.
Но ТО си стои дълбоко в душата ми- онова чувство на разочарование, което съм изпитала.
Все си имам "едно наум" и това е.
27 Фев 2013, 12:52
Обиждам се трудно и много нося на майтап и т.н.. Да бъдеш наранен обаче е едно по - сложно понятие, което няма как да не се помни.Това не означава, че съм злопаметен, а просто помня, всички по - важни моменти и чувства, които са ме впечатлили...
25 Мар 2013, 16:48
Аз не, но половинката свръх злопаметен. Защо да си товарим съзнанието с отрицателни мисли
03 Дек 2014, 15:04
sunnyr написа:Аз не, но половинката свръх злопаметен. Защо да си товарим съзнанието с отрицателни мисли

Ами гледай да не го тормозиш човека, странно обаче, обикновено жените са злопаметните
03 Дек 2014, 16:00
Помня всичко (включително и лошотията), което значи, че съм злопаметна. Не отмъщавам на хората, не натяквам. Смятам го за супер инфантилно... и почти винаги давам втори шанс на хората защото всеки човек греши.
04 Дек 2014, 14:17
Burborino написа:Помня всичко (включително и лошотията), което значи, че съм злопаметна. Не отмъщавам на хората, не натяквам. Смятам го за супер инфантилно... и почти винаги давам втори шанс на хората защото всеки човек греши.
Не си злопаметна, просто си паметлива

Ако беше злопаметна в един момент щеше да използваш този коз срещу хората, или поне от време на време щеше да натякваш за случката.