lini_leni написа:ами за хубаво или не, аз помня много, това пък ми помага в много ситуации
Има си някакви предимства да си спомняш разни неща факт, но да се помни само лошото е много напрягащо и загуба на нерви, което не си струва

lini_leni написа:ами за хубаво или не, аз помня много, това пък ми помага в много ситуации
Kaya написа:lini_leni написа:ами за хубаво или не, аз помня много, това пък ми помага в много ситуации
Има си някакви предимства да си спомняш разни неща факт, но да се помни само лошото е много напрягащо и загуба на нерви, което не си струва
donni написа:Е, аз като си пийна много държа да чуя всички мъже в обкръжението ми, но точно бившите май не![]()
![]()
julianne написа:Те затова и ме смятат за наивна, не не съм злопаметна, даже и не помня ако сме се скарали от сутринта до вечерта със съпруга ми
Kaya написа:julianne написа:Те затова и ме смятат за наивна, не не съм злопаметна, даже и не помня ако сме се скарали от сутринта до вечерта със съпруга ми
О, това е страхотно и много голям плюс за него!
Andrey написа:А, не разбира! Вие злопаметна жена от мъжка гледна точка виждали ли сте? Нещо като вещица в цикъл е!
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта