Злопаметни ли сте?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Злопаметни ли сте?

Мнениеот Kaya » 30 Юни 2015, 10:03

lini_leni написа:ами за хубаво или не, аз помня много, това пък ми помага в много ситуации

Има си някакви предимства да си спомняш разни неща факт, но да се помни само лошото е много напрягащо и загуба на нерви, което не си струва :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Andrey » 30 Юни 2015, 12:10

Kaya написа:
lini_leni написа:ами за хубаво или не, аз помня много, това пък ми помага в много ситуации

Има си някакви предимства да си спомняш разни неща факт, но да се помни само лошото е много напрягащо и загуба на нерви, което не си струва :)

Аз не знам що пък всички си умират от желание да ти го върнат едва ли не... Имах една приятелка, която вярно бях допуснал една малка грешка, бях се напил и се обаждах на бившата ми приятелка, тя не спря да мрънка бе, ужасна работа, баси злопаметната жена... тва ся нормално ли е.. па аз си трая, че тя ходи накафета в бившия си. Двоен стандарт :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот Mon_ton » 14 Юли 2015, 11:13

Andrey ти на това малка грешка ли му казваш? :Р Направо как не те е убила не знам!
Аватар
Mon_ton

Мнениеот donni » 14 Юли 2015, 13:16

Е, аз като си пийна много държа да чуя всички мъже в обкръжението ми, но точно бившите май не :roll: :lol: :lol:
donni

Мнениеот miron » 14 Юли 2015, 14:42

donni написа:Е, аз като си пийна много държа да чуя всички мъже в обкръжението ми, но точно бившите май не :roll: :lol: :lol:

То дали са бивши или настоящи, работата все не е на добре и звучи малко евтино...
miron

Мнениеот julianne » 15 Юли 2015, 14:05

Те затова и ме смятат за наивна, не не съм злопаметна, даже и не помня ако сме се скарали от сутринта до вечерта със съпруга ми :!:
julianne

Мнениеот Kaya » 03 Авг 2015, 13:22

julianne написа:Те затова и ме смятат за наивна, не не съм злопаметна, даже и не помня ако сме се скарали от сутринта до вечерта със съпруга ми :!:

О, това е страхотно и много голям плюс за него! :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот nadqta » 03 Авг 2015, 14:22

Kaya написа:
julianne написа:Те затова и ме смятат за наивна, не не съм злопаметна, даже и не помня ако сме се скарали от сутринта до вечерта със съпруга ми :!:

О, това е страхотно и много голям плюс за него! :)

Ама е важно да не разбира, че ти не помниш :idea: :lol:
nadqta

Мнениеот Andrey » 04 Авг 2015, 09:35

А, не разбира! Вие злопаметна жена от мъжка гледна точка виждали ли сте? Нещо като вещица в цикъл е! :twisted:
Аватар
Andrey

Мнениеот Loreyn » 04 Авг 2015, 11:09

Andrey написа:А, не разбира! Вие злопаметна жена от мъжка гледна точка виждали ли сте? Нещо като вещица в цикъл е! :twisted:

Без значение гледната точка, то или си такъв, или не си, но го има това, че жените по-често си позволяват да напомнят за някакви неща, като по-малки и беззащитни си мислят, че ще ги траят, но рядко им се получава!
Loreyn

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси