Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Злопаметни ли сте?

04 Дек 2014, 14:39

Кой ще си признае, че е злопаметен, просто невъзможно, най-откровените тук си казват, че не просто не забравят, не че са злопаметни :idea: що се отнася до мен зависи много, доста неща ми минават на секундата от едното в другото ухо, дори не разбирам, че някой се е опитал да ме прецака :lol:

04 Дек 2014, 16:11

О, аз съм много злопаметна! Винаги си го връщам и постоянно намеквам за случката, ако има причина, не си оставям магарето в калта изобщо! :evil:

27 Яну 2015, 12:15

Ми понякога запомням нещата за по-дълъг период от време, особено ако съм много обидена, дори мога да кажа, че никога не прощавам.

27 Яну 2015, 13:51

S_Milenska написа:Ми понякога запомням нещата за по-дълъг период от време, особено ако съм много обидена, дори мога да кажа, че никога не прощавам.

Повечето жени са такива злопаметни.. което е зле за нас мъжете.

18 Мар 2015, 11:29

Понякога, но в повечето случаи ми се иска да съм по-злопаметна и да задържа отношението си студено за по-дълго, но не успявам. :(

18 Мар 2015, 12:47

Pipilota написа:Понякога, но в повечето случаи ми се иска да съм по-злопаметна и да задържа отношението си студено за по-дълго, но не успявам. :(

Е хайде сега, как ли пък ще има жена, която да не е злопаметна? :) Дори и да ви е минало привидно, след 3-4 години можете спокойно да върнете случката, сякаш точно е станала и пак да ни натяквате и сърдите дълго време. )

19 Мар 2015, 15:10

silver933 написа:
Pipilota написа:Понякога, но в повечето случаи ми се иска да съм по-злопаметна и да задържа отношението си студено за по-дълго, но не успявам. :(

Е хайде сега, как ли пък ще има жена, която да не е злопаметна? :) Дори и да ви е минало привидно, след 3-4 години можете спокойно да върнете случката, сякаш точно е станала и пак да ни натяквате и сърдите дълго време. )

Имаш право, може много набързо да ѝ се върнат лошите настроения и да те връхлети тая буря зверски просто! :lol:

19 Мар 2015, 17:31

Не мисля, че жените сме чак пък толкова злопаметни, колкото се опитвате да ни изкарате тук! :) Абсолютна лъжа, аз всичко прощавам лесно и миловидно! :)

10 Юни 2015, 14:06

Elica написа:Не мисля, че жените сме чак пък толкова злопаметни, колкото се опитвате да ни изкарате тук! :) Абсолютна лъжа, аз всичко прощавам лесно и миловидно! :)

А, не сме ние, аз съм много злопаметна, винаги помня, когато някой ме е наранилл и никога не забравям, а най-лошото е, че и напомням, че си спомням. :mrgreen: :twisted:

11 Юни 2015, 09:39

Аз много бързо прощавам на хората и това ми сериозен минус, защото много често едни и същи идиоти злоупотребяват с добрината ми ама какво да се прави... а на жена ми колко съм ѝ прощавал, но тя не може да си държи устата затворена просто....
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7