Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
13 Дек 2011, 11:36
Помните ли дълго, ако някой ви прецака , ако ви излъже, засегне или нарани?
14 Дек 2011, 00:37
pasta написа:Помните ли дълго, ако някой ви прецака , ако ви излъже, засегне или нарани?
Бързо се паля, ама и бързо ми минава:)))
20 Дек 2011, 14:25
pasta написа:Помните ли дълго, ако някой ви прецака , ако ви излъже, засегне или нарани?
Аз си признавам, че съм много злопаметна. Много трудно забравям, когато някой ме е разочаровал или засегнал...но пък в същото време съм на мнението, че ние сме хора и е човешко да сгрешим, така че се опитвам да прощавам до колкото мога грешките...
22 Дек 2011, 23:47
Помня като слон,но не съм по атракциите.
28 Дек 2011, 11:01
Злопаметна съм. Не го показвам, но чакам удобен момент.
28 Дек 2011, 11:10
Cuddy написа:Злопаметна съм. Не го показвам, но чакам удобен момент.

Понякога сама изнедадвам себе си, има неща, които никога няма да забравя, а понякога има неща, които забравям на мига. Как мозъка ми избира информацията, която трябва да запомни - не знам.
02 Яну 2012, 21:31
Не е моя добродетел, но смея да си призная, че съм злопаметна! Радвам се,че през последните години се научих да изразявам мнението си, дори и то да не е угодно на някого-и това между другото ме кара да се чувствам по-добре т. к. не задържам в себе си негативната енергия. Помня дълго дадена неприятна ситуация, но не съм отмъстителна в никакъв случай!
03 Яну 2012, 14:16
Прощавам, но пък не забравям.

И винаги имам едно наум след това.
Не съм отмъстителен тип, но вероятно не са ме предизвикали качествено досега.
29 Яну 2012, 15:24
Това е, може би тясно свързано с характера на всеки и е строго индивидуално... По темпераментните хора се палят бързо, гаснат бързо и после пак, в зависимост от ситуацията... Според мен да си злопаметен означава да приемаш всичко, което се казва в пространството винаги отнесено към теб... Заемаш позиция, в която според теб всички и всичко те обсъжда мисли ти лошото и се занимава само с теб, а всъщност не е така... Според мен това е проблем в нашите възприятия и трябва да се борим със злопаметността, защото тя ни кара да се чувстваме по нещастни..
29 Яну 2012, 15:33
Аз не се имам за кой знае колко злопаметен но интересно, че са ми го казвали на няколко пъти странични хора може би имат право не знам. Не намирам за толкова лошо да помниш ако някой ти е сторил нещо лошо, иначе пък ставаш прекалено добричък и рано или късно ще започнеш да си патиш от тази доброта, така че малко злопаметност не вреди а даже е здравословна