Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
Правила на форума
Добави отговор

Re: Съществува ли Дядо Коледа за децата ви? А как ще им кажете, когато дойде времето?

09 Мар 2017, 16:11

svetlozara написа:A ако детето не почне само да се досеща бихте ли му казали?

Е според мен 2-3 клас вече, ако не се е сетило трябва да им се каже на децата, че няма дядо коледа..

Re: Съществува ли Дядо Коледа за децата ви? А как ще им кажете, когато дойде времето?

24 Юли 2017, 15:01

Децата почват да питат и разбират, че не съещствува. В това няма лошо, но да се вярва наивно до 12-13 годишна възраст.. е смешно направо

09 Ное 2018, 13:41

Вече не. Оставих ги сами да разберат и осъзнаят. Не виждам защо съзнателно да ги просветлявам по въпроса. Това си е нещо типично за децата, нека вярват.

12 Ное 2018, 15:05

Моите разконспирираха Дядо Коледа и улесниха нещата :mrgreen:

16 Ное 2018, 16:18

Че що трябва да им казвам аз? И кога е подходящото време?
Всичко си става от само себе си. Аз също съм вярвала в Дядо Коледа, ама сега знам кой носи подаръците. Децата са си деца.

Re: Съществува ли Дядо Коледа?

24 Дек 2019, 14:44

Ся, дайте да се уточним! За мен дядо Коледа не съществува. Съществуват дядо Мраз и Снежанка, щото като бях малък, те ми носеха подаръците. :grin: И да знаете, че дядо ви Коледа няма Снежанка, а баба Коледа. :wink:

Re: Съществува ли Дядо Коледа?

27 Дек 2019, 12:24

Разбира се, че съществува. Всеки човек трябва да запази в душата си поне искрица от детското, за да може истински да се радва на живота. :smile:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11