Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
07 Яну 2016, 12:44
Прекрасно е дечицата да вярват в нещо магично. Разбира се ние винаги можем да ги научим,че няма нищо интересно и специално в този живот, а всичко е едно ежедневие, с което трябва да се борим.
11 Ное 2016, 17:36
За съжаление май вече не усещам онази тръпка както преди години. За което съжалявам. Моето дете и то лека полека се измъква от тази омая и не мога да го накарам да вярва в тези чудеса.
15 Ное 2016, 16:17
irka написа:За съжаление май вече не усещам онази тръпка както преди години. За което съжалявам. Моето дете и то лека полека се измъква от тази омая и не мога да го накарам да вярва в тези чудеса.
От теб зависи да го накараш пак да повярва в нещо специално, може през целия декември да правиш нещо интересно и готино за него, да правите по нещо заедно, което все сте отлагали.
15 Ное 2016, 22:23
Като дойде времето за тези празници, ми става едно хубаво и приповдигнато. Навсякъде украси, песни, красота - как да не ти стане кеф! Мисля, че всеки дълбоко в себе си вярва в Дядо Коледа под една или друга форма.
29 Ное 2016, 17:35
Мисля, че всяко дете се досеща и в крайна сметка не е някакъв шок, когато разберат, че го няма. Те се досещат, никой не отива и не им казва сериозно и от гръм да им падне от небето, че дядо коледа няма.
29 Ное 2016, 23:39
Да, едва ли специално им се обяснава, че няма Дядо Коледа. С порастването си сякаш израстват и това вярване. Аз така и не разбрах кога моето дете спря да вярва в Добрия старец. А не сме говорили откъде се появяват подаръците.
30 Ное 2016, 10:25
penelopa написа:Да, едва ли специално им се обяснава, че няма Дядо Коледа. С порастването си сякаш израстват и това вярване. Аз така и не разбрах кога моето дете спря да вярва в Добрия старец. А не сме говорили откъде се появяват подаръците.
А сега продължава ли да пише писма до дядо коледа или просто ти казва какво иска? Моя позната, когато детето й стана 2 клас вече почна да задава въпроси и тя обясни, че Дядо Коледа нмаистина няма, но продължават традицията с писмата!
30 Ное 2016, 11:07
Моето дете не е много голямо и още пишем писма, чакаме да видим шейната и Дядо Коледа, но не успяваме да останем будни до 12 ч. и все не успяваме

. Оставяме даже бисквитка и чаша мляко на прозореца.
14 Дек 2016, 10:43
black написа:Моето дете не е много голямо и още пишем писма, чакаме да видим шейната и Дядо Коледа, но не успяваме да останем будни до 12 ч. и все не успяваме

. Оставяме даже бисквитка и чаша мляко на прозореца.
А на колко е?
Когато започне да пита, вие лъжете ли го, че го има или вече му казвате истината?
14 Дек 2016, 14:55
Според мен когато почне да се пита, трябва да се каже. Има си начини, ще седнете ще му обясните, че коледа не е в подаръците, а коледа е в онова усещане и чувството, че отново си с най-близките си, но дали ще го разберат... май зависи от възрастта.