Правила на форума
Добави отговор

Влияят ли парите на любовта?

ДА
6
55%
НЕ
5
45%

Общо гласове : 11

Re: Влияят ли парите на любовта?

07 Фев 2012, 16:53

Парите са неизменна част от живота, така, че искаме или не те влияят на отношенията ни с хората, а от там и на любовта, разбира се... Обаче, ако ги приемем за средство, с което можем да направим другия до нас щастлив, то те са нещо хубаво... От всичко имаме нужда и от любов, но и от пари, за да може като свърши любовта да се утешим : хахахаххаха

08 Фев 2012, 09:32

Здравейте и от мен!
За съжаление колкото и голяма любов да има между двама души, все в един момент парите ще застанат между тях. В повечето случаи скандалите , които се получават са точно заради пари. Това може да бъде единствения проблем между тях, но може да се окаже решаващ.

08 Фев 2012, 09:43

Аз явно съм с объркано мислене..но за мен лично парите не са никакъв фактор,за да се влюбиш.Преди много години имаше едно момче,което много ме харесваше и искаше да бъдем гаджета..Имаше много пари..моите тогавашни "приятелки" ме съветваха да тръгна с него точно поради тази причина...е аз на пук на всички тръгнах с друг,който няма пари...и вече 10години сме заедно..вярно е че ни е трудно без пари..но съм щастлива,защото го обичам и се чувствам обичана...

08 Фев 2012, 09:50

Много малко жени могат да се похвалят с богати гаджета. Според мен не става въпрос за избор, а просто че те са задължителен фактор в една връзка който оказва влияние и то не за добро.

08 Фев 2012, 12:32

SAMOTA_DOKOGA написа:Много малко жени могат да се похвалят с богати гаджета. Според мен не става въпрос за избор, а просто че те са задължителен фактор в една връзка който оказва влияние и то не за добро.

Аз пък мисля, че оказват влияние за добро, както ти самата казваш в предишното си мнение много от проблемите в една връзка възникват заради липсата на пари, когато си хванеш богато гадже поне този проблем до някъде ще ти отпадне. Опичайте си ума, който каквото и да ви говори знайте, че винаги става дума за пари - стара българска поговорка. Хайде да не се правим на света вода ненапита, 80 % от българките ще се влюбят заради пари без да им мигне окото :)

21 Мар 2012, 17:54

Devora написа:Аз явно съм с объркано мислене..но за мен лично парите не са никакъв фактор,за да се влюбиш.Преди много години имаше едно момче,което много ме харесваше и искаше да бъдем гаджета..Имаше много пари..моите тогавашни "приятелки" ме съветваха да тръгна с него точно поради тази причина...е аз на пук на всички тръгнах с друг,който няма пари...и вече 10години сме заедно..вярно е че ни е трудно без пари..но съм щастлива,защото го обичам и се чувствам обичана...

Не си ти с объркано мислене, не се притеснявай :) За мен парите също не са причина да се влюбиш! Вярно, без тях не може да се живее, но не можеш да си купиш нито любов, нито пък здраве.

29 Мар 2012, 16:10

ovagimyan написа:Парите са неизменна част от живота, така, че искаме или не те влияят на отношенията ни с хората, а от там и на любовта, разбира се... Обаче, ако ги приемем за средство, с което можем да направим другия до нас щастлив, то те са нещо хубаво... От всичко имаме нужда и от любов, но и от пари, за да може като свърши любовта да се утешим : хахахаххаха

Всичко това може би е правилно, ако говорим просто за любов или някакъв вид приличане. Когато говорим за истинска любов, то тя няма свършване и определено не се влияе от парите... 8-)

03 Апр 2012, 13:58

delinda написа:Всичко това може би е правилно, ако говорим просто за любов или някакъв вид приличане. Когато говорим за истинска любов, то тя няма свършване и определено не се влияе от парите... 8-)

Хайде стига романтика и празни приказки. Не живеем на страниците на някой френски роман. Живеем истински живот. Разбира се, че парите влияят на любовта. Те понякога така ни променят, че могат да повлияят коренно на способността ни да обичаме.

09 Апр 2012, 13:26

San_tra написа:Хайде стига романтика и празни приказки. Не живеем на страниците на някой френски роман. Живеем истински живот. Разбира се, че парите влияят на любовта. Те понякога така ни променят, че могат да повлияят коренно на способността ни да обичаме.

San_tra , не мога да се съглася с теб. Мисля, че когато има истинска любов факторът пари не може и не трябва да оказва влияние. Това не е френски роман, не е приказка ... това е истинската любов. Със сигурност само човек, който никога не е изпитвал подобно чувство може да говори така и да прави подобни необмислени коментари. Искам да ти кажа, че лично на мен факторът пари не може да ми повлияе на способността да обичам един човек. Сигурна съм, че не съм единствена...:)

10 Апр 2012, 15:45

San_tra написа:
delinda написа:Всичко това може би е правилно, ако говорим просто за любов или някакъв вид приличане. Когато говорим за истинска любов, то тя няма свършване и определено не се влияе от парите... 8-)

Хайде стига романтика и празни приказки. Не живеем на страниците на някой френски роман. Живеем истински живот. Разбира се, че парите влияят на любовта. Те понякога така ни променят, че могат да повлияят коренно на способността ни да обичаме.

Е, стигааа, не съм съгласна с това! Ако обичаш истински, всичко останало губи смисъл - бъди сигурна в това. Пожелавам ти да срещнеш човека, в който ще се влюбиш лудо и няма да виждаш нищо друго наоколо ;) Една изпепеляваща любов не признава нито парите, нито лицемерието, нито лъжата. Тя е себеотдаване и всеотдайност, готовност да направиш компромис със себе си заради човека до теб.
Парите влияят на връзки, в които няма любов, но това е съвсем друга тема на разговор. Не уважавам подобни отношения спонсор - спонсориран срещу секс или компания, независимо кой пол стои от едната или другата страна. Това не е любов, а си е чиста проба бизнес...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4