07 Фев 2012, 16:53
08 Фев 2012, 09:32
08 Фев 2012, 09:43
08 Фев 2012, 09:50
08 Фев 2012, 12:32
SAMOTA_DOKOGA написа:Много малко жени могат да се похвалят с богати гаджета. Според мен не става въпрос за избор, а просто че те са задължителен фактор в една връзка който оказва влияние и то не за добро.
21 Мар 2012, 17:54
Devora написа:Аз явно съм с объркано мислене..но за мен лично парите не са никакъв фактор,за да се влюбиш.Преди много години имаше едно момче,което много ме харесваше и искаше да бъдем гаджета..Имаше много пари..моите тогавашни "приятелки" ме съветваха да тръгна с него точно поради тази причина...е аз на пук на всички тръгнах с друг,който няма пари...и вече 10години сме заедно..вярно е че ни е трудно без пари..но съм щастлива,защото го обичам и се чувствам обичана...
29 Мар 2012, 16:10
ovagimyan написа:Парите са неизменна част от живота, така, че искаме или не те влияят на отношенията ни с хората, а от там и на любовта, разбира се... Обаче, ако ги приемем за средство, с което можем да направим другия до нас щастлив, то те са нещо хубаво... От всичко имаме нужда и от любов, но и от пари, за да може като свърши любовта да се утешим : хахахаххаха
03 Апр 2012, 13:58
delinda написа:Всичко това може би е правилно, ако говорим просто за любов или някакъв вид приличане. Когато говорим за истинска любов, то тя няма свършване и определено не се влияе от парите...
09 Апр 2012, 13:26
San_tra написа:Хайде стига романтика и празни приказки. Не живеем на страниците на някой френски роман. Живеем истински живот. Разбира се, че парите влияят на любовта. Те понякога така ни променят, че могат да повлияят коренно на способността ни да обичаме.
10 Апр 2012, 15:45
San_tra написа:delinda написа:Всичко това може би е правилно, ако говорим просто за любов или някакъв вид приличане. Когато говорим за истинска любов, то тя няма свършване и определено не се влияе от парите...
Хайде стига романтика и празни приказки. Не живеем на страниците на някой френски роман. Живеем истински живот. Разбира се, че парите влияят на любовта. Те понякога така ни променят, че могат да повлияят коренно на способността ни да обичаме.