Идеалният мъж цепи дърва!

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

Мнениеот ogi-smile » 13 Фев 2012, 12:14

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Три четвърти от жените мислят, че идеален мъж няма. За повечето представителки на слабия пол пък партньорът може да е само 69% съвършен, съобщи в. "Дейли телеграф".

Най-честите недостатъци на мъжете са, че гледат твърде много спортни предавания и лошата грижа за външния вид.

Неприятни навици като този да оставят вратата на тоалетната отворена също са в техен минус.

Анкетата сред 2000 жени показа, че над 75 процента се съмняват в съществуването на идеалния мъж.

Жените се дразнят също от неумението на мъжете да вършат няколко неща едновременно, от това, че ги критикуват как шофират, както и че не се разбират с роднините им.

Резултатите от анкетата показват, че една пета от жените мислят, че мъжете им не ги слушат, когато говорят.

Други чести недостатъци са, че оставят дрехи по пода на банята и хъркат.

Идеалният мъж би се постарал да се държи добре с приятелките на жена си, няма да използва четката й за зъби и винаги ще е добре избръснат. Той също в никакъв случай няма да е мързелив.

Най-високо обаче жените ценят добротата и чувството за хумор. Това са най-желаните качества, посочени от четвърт от анкетираните. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
ogi-smile

Мнениеот Memento » 15 Фев 2012, 11:56

ogi-smile написа:Най-високо обаче жените ценят добротата и чувството за хумор. Това са най-желаните качества, посочени от четвърт от анкетираните. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Да бе да :D Хич не им вярвам на тези британски учени да ти кажа. Добрите веселяци освен да развеселят една жена ако нямат други качества си остават само с женските усмивки но не и с техните сърца!
Аватар
Memento

Мнениеот Margo » 28 Апр 2012, 10:38

Не знам дали идеалният мъж цепи дърва, но знам, че съвременният мъж се стреми към добро доходи и кариера.В нашето съвремие, мерило за успех са парите и властта.Многото власт прави от мъжа мъжкар, и променя го голяма степен ценостната му система. Не мислимо е в днешния урбанистичес свят, мъжът да няма кариера, която да го кара да се чувства значим, да му дава самочувствие и удоовлетворение.
Това може да се постигне като мъжът планира много добре желанията си и да ги направи възможности.
Margo

Мнениеот nikita » 08 Май 2012, 14:07

Margo написа:Не знам дали идеалният мъж цепи дърва, но знам, че съвременният мъж се стреми към добро доходи и кариера.В нашето съвремие, мерило за успех са парите и властта.Многото власт прави от мъжа мъжкар, и променя го голяма степен ценостната му система. Не мислимо е в днешния урбанистичес свят, мъжът да няма кариера, която да го кара да се чувства значим, да му дава самочувствие и удоовлетворение.
Това може да се постигне като мъжът планира много добре желанията си и да ги направи възможности.

Не съм много съгласна с твърдението, че многото пари и власт правят от мъжа - мъжкар :roll: Не мисля, че някоя мишчица по душа ще се превърне в мъжкар, само защото някой му е дал власт и пари. Не случайно хората казват - Дай на простака пари и власт и му гледай сеира! Виж, ако той сам си ги е изкарал, това вече е друг въпрос. Щом е съумял да постигне нещо в живота си, значи има и умствен багаж в главата си :mrgreen: И въпреки това парите за мен не са мерило за мъжествеността. Мъжкарят си е мъжкар по душа и не мисля, че парите биха променили това му качество. Да, мъжът ще има по-голямо самочувствие, но това се отнася и за жената, не мислите ли?
nikita

Мнениеот Камелия » 08 Май 2012, 14:17

Идеалният мъж ли? Идеалният мъж подарява цветя, прави закуска, издига жената до себе си в култ.Идеалният мъж знае кога да накара една жена да се почувства принцеса, желана, обичана, специална. Идеалния мъж не влиза в рамки, за него няма стереотипи.Той е само един.
Камелия

Мнениеот Lolita » 14 Май 2012, 13:10

Идеалният мъж цепи дърва, чисти, мие чинии, пере на ръка, перфектен любовник е, страхотен приятел, изкарва 10 бона дневно, сменя памперси, чете приказки за лека нощ, не пие, не пуши, не вика, не се сърди... WTF??? Е нема такова животно ;)
Lolita

Мнениеот Ваня_13 » 22 Авг 2012, 14:49

Абе не знам цепи или не цепи дърва идеалния мъж, но има други по-важни според мен качества, които трябва да притежава.
Той трябва да бъде добър слушател. Винаги с интерес следи мисълта на любимата, като често дава добри съвети. В случай че те бъдат отхвърляни, не се сърди, а напротив – уважава финалното решения на човека до себе си.
Той трябва да бъде тактичен да не досажда, да се отзове винаги насреща, да не реагира пасивно а да подема инициативи основани на доброто състояние на другия.
В леглото да бъде ненадминат и да задоволява напълно сексуалните нужди на половинката си и не пропуска удобен момент да я накара да се чувства желана и красива.
Идеалният мъж не ревнува, той цени свободата и я дава на човека до себе си.
Идеалният мъж уважава приятелите на другия, откровено коментира отношенията си с тях, никога не влиза в конфликти с тях, оставя половинката си спокойно да прекарва достатъчно време с тях без задължително да присъства на срещите.
Перфектният любим прави комплименти и изненади за човека да себе си, за да му напомня колко много се радва, че съдбата ги е събрала. Той или тя помни всички дребни детайли, които радват половинката и обича да се възползва от тази информация.
Не крие недостатъците си, но полага усилия в борбата с тях. Умее да се извинява, когато сгреши, но това съвсем не означава, че всеки път отстъпва по време на спорове. В по-голямата част от случаите също на свой ред проявя разбиране към слабите страни в характера на другия и никога не му ги натяква.
Хайде за онези, които все още не са открили идеалната половинка нека го направят, а за онази които са я открили надявам се да отговаря това написаното по-горе.
Ваня_13

Мнениеот Rali_hr » 28 Ное 2014, 12:22

Аз съм си намерила идеалният мъж! И дърва цепи и прахосмукачка пуска и с роднините ми се разбира, че дори може да смъмри майка си :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Malina » 05 Дек 2014, 17:28

Съвременните мъже са друго нещо, те помагат по малко вкъщи, носят пари, осигуряват почивка, щастие и не се изживяват като цяра на джунглата :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Kaya » 08 Дек 2014, 12:09

По-малко избирайте, хората се приучават в живота си! :) Не казвам, че трябва да си мислим, че ще превъзпитаме някой, защото и той може да направи същото с нас. Имам предвид, че като искаме да имаме мъж до себе си не трябва да искаме 100 от 100 неща, които да прави :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски