Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

10 Юли 2015, 15:19

puhcheto написа:
Lisandra написа:А защо да не е като манекен, да изкарва пари и да може да цепи дърва. :)

Ами аз все още такъв чакам, да видим колко дълго ще продължи това :mrgreen:

Ето ме, не си казала че ме търсиш, само дето не съм манекен :mrgreen:

10 Юли 2015, 16:58

dinkog написа:
puhcheto написа:
Lisandra написа:А защо да не е като манекен, да изкарва пари и да може да цепи дърва. :)

Ами аз все още такъв чакам, да видим колко дълго ще продължи това :mrgreen:

Ето ме, не си казала че ме търсиш, само дето не съм манекен :mrgreen:

Хмм щом си сам е малко съмнително, ама щом казваш... :roll:

11 Юли 2015, 07:36

Е хубава работа, ако един мъж си няма жена, значи не става, пък ако има - може. Ей това е женската логика, после добри били, гледай ги, наточили зъби да крадат на хората мъжете! А после се оплаквате, ако някоя вземе вашия, пък вие сте същите, за обвързани се оглеждате, тцтцтцтц .... :lol: :lol: :lol:

12 Юли 2015, 08:25

Момичета, момичета, какво ще кажете?
picture-1.png
picture-1.png (160.68 KiB) Прегледано 281 пъти

13 Юли 2015, 10:22

Този няма да го върнем може да си сигурна. :lol: Не знам за качествата и романтиката, но смятам, че може да компенсира малко по-разсеяно поведение. :lol:

14 Юли 2015, 12:39

Monika, що ми разпространяваш снимката без да съм ти позволил бе, тука ме снимаха на вилата у Гащевци :mrgreen: :mrgreen:

14 Юли 2015, 13:41

Локумът написа:Monika, що ми разпространяваш снимката без да съм ти позволил бе, тука ме снимаха на вилата у Гащевци :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ни моа! У Гащевци вика, много нацепени батки в туй Гащевци! :mrgreen: :ugeek:
Е ся търся обратното на този, жена от Гащевци дето цепи дърва и да се предавам вече не брачния живот. :mrgreen:

15 Юли 2015, 11:38

dinkog написа:
Локумът написа:Monika, що ми разпространяваш снимката без да съм ти позволил бе, тука ме снимаха на вилата у Гащевци :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ни моа! У Гащевци вика, много нацепени батки в туй Гащевци! :mrgreen: :ugeek:
Е ся търся обратното на този, жена от Гащевци дето цепи дърва и да се предавам вече не брачния живот. :mrgreen:

Вече е малко е плашеща тази тема, притеснява ме какви роднински връзки биха могли да се създадат :shock: :D

15 Юли 2015, 12:29

горките хора от Гащевци ще станат за смях, Локуме ти ако изглеждаш така трябва да се бием за тебе да знаеш :Р

15 Юли 2015, 14:02

Локуме, По съм склонна да се надявам, че тва ще е някой от синовете, макар че старичък ми се вижда за 16 годишен :D Oбаче бабите в гащевци плакнат очите! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12