Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

27 Юли 2015, 18:04

Често виждам жени по улиците да мрънкат за нещо на мъжете си, отгоре навсичко думата глупак е едно от най-милите неща, които му казват. Странното е, че не разбират как унижават мъжа, после как да не й нацепеш дървата на тая?!

27 Юли 2015, 18:43

Локумът написа:Често виждам жени по улиците да мрънкат за нещо на мъжете си, отгоре навсичко думата глупак е едно от най-милите неща, които му казват. Странното е, че не разбират как унижават мъжа, после как да не й нацепеш дървата на тая?!

Мъжете често си го просят, пълната им неактивност и това, че само чакат на готово няма как да не изкара всяка една жена извън нерви просто!
Днес пак си говорих с една приятелка, нейния е доста готин, но да предложи на семейството си да отидат някъде или да помисли за почивка не е било никога, не съм чула някоя приятелка да каже, моят мъж ме изненада с почивка, е какво очаквате?? Колко е да готин тоа батка, ако ще и по 10 кубика да цепи!

28 Юли 2015, 11:20

marsu написа:
Локумът написа:Често виждам жени по улиците да мрънкат за нещо на мъжете си, отгоре навсичко думата глупак е едно от най-милите неща, които му казват. Странното е, че не разбират как унижават мъжа, после как да не й нацепеш дървата на тая?!

Мъжете често си го просят, пълната им неактивност и това, че само чакат на готово няма как да не изкара всяка една жена извън нерви просто!
Днес пак си говорих с една приятелка, нейния е доста готин, но да предложи на семейството си да отидат някъде или да помисли за почивка не е било никога, не съм чула някоя приятелка да каже, моят мъж ме изненада с почивка, е какво очаквате?? Колко е да готин тоа батка, ако ще и по 10 кубика да цепи!

Добре де, това ли е върхът, мъжът ти да те заведе на изненадваща почивка, я се дръжте по-сериозно, ако някога се случи, то все ще сте от нещо недоволни, ама точно сега ли, ама аз не зная отпуск дали мога да си взема, ама нямам бански, винаги се намира нещо, за което да се мрънка и това го казвам аз, като жена, айде успокойте се малко!

28 Юли 2015, 11:23

Ти сигурно си далеч от семейния живот. Като виждаш мъжа ти как само яде спи и иска и другото,нв показва грам внимание към теб и децата,не взема грам инициатива за нищо - живей после дълго и щастливо.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

28 Юли 2015, 12:49

Pipilota написа:Ти сигурно си далеч от семейния живот. Като виждаш мъжа ти как само яде спи и иска и другото,нв показва грам внимание към теб и децата,не взема грам инициатива за нищо - живей после дълго и щастливо.

Това съм го виждала много години в баща ми и знаех какво не трябва да е и в един момент започнах да виждам, че има и друг тип хора (мъже), а ти просто смени мъжа, явно там ще да е разковничето! :D

28 Юли 2015, 15:02

Pipilota написа:Ти сигурно си далеч от семейния живот. Като виждаш мъжа ти как само яде спи и иска и другото,нв показва грам внимание към теб и децата,не взема грам инициатива за нищо - живей после дълго и щастливо.

да, това е много гадно, но наистина много мъже са такива! :( Малко са активните мъжаги :(

28 Юли 2015, 15:46

Абе повечето млади мъже са активни, тези са от по-старото поколение, за които говорите вие :!:

28 Юли 2015, 16:00

viking написа:Абе повечето млади мъже са активни, тези са от по-старото поколение, за които говорите вие :!:

:) не е вярно. така изглеждат, докато не видиш какво недоразумение са, имам много семейни приятелки, само една е доволна от мъжа си, останалите все се оплакват че той иска само да стои вкъщи, голям живот, голям кеф!

28 Юли 2015, 16:54

marsu написа:

Виж ся, тва че някой е лузър не значи че трябва постоянно да се споменава. Да не очаквате, че тя като му каже колкое прост в присъствието на 10 човека той ще се промени?

28 Юли 2015, 18:00

Но не значи, че постоянното игнориране на семейството трябва да остава "ненаказано", само щото мъжът имал достойнство. А жената няма ли? Да е слугиня на някой, който сао лежи и п*рди, е хубава работа! Знаете ли колко задължения и отговорност имат жените?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12