Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

04 Сеп 2015, 15:08

dinkog написа:mix_twix прав си!!! Значи това на жените толкова да им е присъщо да мрънкат и да търсят кусури, ама една да дойде да кажа аз съм доволна от моя има си недостатъци, които не ми харесват, ама съм ги приел НЯМА! А мъжете ако кажат на жена си, че е надебеляла и мрънка ненормално много и се почват люти скандали! :evil:

Ее, ами заслужете да сме доволни от вас де! Вие като с нищо не ни поамгате ние от какво да сме доволни?

08 Сеп 2015, 11:14

ее, хайде сега, не сме били доволни, моля ти се, задоволяваме се винаги, но вие не знаете как да го постигнете. :)

08 Сеп 2015, 14:05

Значи какъв извод правим? Сцепено дърво = доволна жена? :D

08 Сеп 2015, 14:46

Bass написа:Значи какъв извод правим? Сцепено дърво = доволна жена? :D

Силно казано, може освен дървата да е нацепил, да се сготвил, изчистил, да е направил поне 10 комплимента на жена си и т.н.! :) Тогава можем да кажем, че този мъж "бива" :mrgreen:

08 Сеп 2015, 16:18

Накрая ще идем да им нацепим по един, само пертенции! :) Ние освен да седнем да нищим идеалната жена да видим тогава! :mrgreen:

08 Сеп 2015, 16:46

silver933 написа:

Накрая ще идем да им нацепим по един, само пертенции! :) Ние освен да седнем да нищим идеалната жена да видим тогава! :mrgreen:

Какво има да нищим, всички жени са идеални и точка! :lol: :lol: :lol:

09 Сеп 2015, 08:58

Lisandra- Освен кифлите, които с цялата си наглост ходят да се заглеждат по нашите успели мъже, които редовно цепят дърва! :mrgreen:

09 Сеп 2015, 14:37

Rali_hr написа:Lisandra- Освен кифлите, които с цялата си наглост ходят да се заглеждат по нашите успели мъже, които редовно цепят дърва! :mrgreen:

Да ти кажа и на тях съм благодарна, отърваха ме от един, дето вярвах, че цепи дърва! :mrgreen:

09 Сеп 2015, 14:51

Тва е заблуда да знаеш! :mrgreen:

09 Сеп 2015, 14:57

rabotnata pchela написа:Тва е заблуда да знаеш! :mrgreen:

Аз живеех в заблуда, докато не го хванах с кифла, после се оказа цяла пекарна... :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12