Правила на форума
Добави отговор

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

27 Окт 2015, 10:08

Дано да е така и наистина да се променят нещата, но ако не натискаш няма как да станат работите. :roll: Моят мъж страшно много ми помага, е за некои неща разбира се, не злоупотребявам, но не мога да се оплача. :) Само грижите към децата му куцат, ама те скоро ще спрат да се интересуват от родителите си хаха :)

27 Окт 2015, 14:47

dacka85, променяй го и се глези колкото можеш, иначе наситина ще станеш негова слугиня! Моят мъж чисти, пере, простира, цепи дървата (аз даже не стъпвам с мазето), мие чинии, а и онзи ден му стоварих, че вече трябва да готви той поне единия почивен ден, щото не ми се занимава. :lol: :lol: :lol:

27 Окт 2015, 15:28

rabotnata pchela написа:dacka85, променяй го и се глези колкото можеш, иначе наситина ще станеш негова слугиня! Моят мъж чисти, пере, простира, цепи дървата (аз даже не стъпвам с мазето), мие чинии, а и онзи ден му стоварих, че вече трябва да готви той поне единия почивен ден, щото не ми се занимава. :lol: :lol: :lol:

Ти не го оставяш твоя да диша направо, пусни на човека по някой почивен ден :lol:

27 Окт 2015, 16:45

Моят също не ми помага, а какво остава да бъде отговорен и добър към мен, семейстовот и къщата, никакъв шанс. :)

27 Окт 2015, 23:21

:shock: Пере!!!?? Простира???? Мие съдове??? Шокирана съм!!!

28 Окт 2015, 10:09

dacka85 написа::shock: Пере!!!?? Простира???? Мие съдове??? Шокирана съм!!!

E, гледай сега, подиграваш и ми се хахах :) Наистина е такъв, дори вчера аз бях на купон, а той болен у нас ми сготви за днес обяда за работа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

28 Окт 2015, 12:55

rabotnata pchela написа:

E, гледай сега, подиграваш и ми се хахах :) Наистина е такъв, дори вчера аз бях на купон, а той болен у нас ми сготви за днес обяда за работа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е, това е прекалено, чиста експлоатация, не стига че е болен човека ами да ти готви защото ти си на купон... :roll:

28 Окт 2015, 13:36

Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:

Е, това е прекалено, чиста експлоатация, не стига че е болен човека ами да ти готви защото ти си на купон... :roll:
Чак експлоатация, значи аз като готвя всеки ден (дори и ако съм болна) това е експлоатация за мен, защото аз не ги оставям гладни цяла седмица, понеже ме боли гърлото. Нищо му няма на човека, прекара с 30 минути по-малко на компютъра и ми свари 5 картофа, не се счупи,може спокойно да дишате. Един мъж продължава да функционира. :mrgreen: А за купона, какво лошо има :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако не беше прекалил с бирата през уикенда, щеше да е здрав и той да присъства. Имам чувството, че са ви много старнни разбиранията, за мен е абсурдно аз да слогувам на къщата, разбирам, ако съм безработна и цялат ами работа е да въртя домакинството, но при положение, че работя по 10 чаас на ден - ще ме извинява, ама няма да стане.

28 Окт 2015, 13:39

rabotnata pchela написа:
Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:E, гледай сега, подиграваш и ми се хахах :) Наистина е такъв, дори вчера аз бях на купон, а той болен у нас ми сготви за днес обяда за работа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Чак експлоатация, значи аз като готвя всеки ден (дори и ако съм болна) това е експлоатация за мен, защото аз не ги оставям гладни цяла седмица, понеже ме боли гърлото. Нищо му няма на човека, прекара с 30 минути по-малко на компютъра и ми свари 5 картофа, не се счупи,може спокойно да дишате. Един мъж продължава да функционира. :mrgreen: А за купона, какво лошо има :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако не беше прекалил с бирата през уикенда, щеше да е здрав и той да присъства. Имам чувството, че са ви много старнни разбиранията, за мен е абсурдно аз да слогувам на къщата, разбирам, ако съм безработна и цялат ами работа е да въртя домакинството, но при положение, че работя по 10 чаас на ден - ще ме извинява, ама няма да стане.

Aз ако сам на твоя мъж ще те напусна, жената трябва да гледа къщата, каква си да излизаш докато той стои болен у вас?

28 Окт 2015, 13:58

Пчела,майтапът настрана, но и аз помагам доста у нас - приготвям храната на малкия, пера, простирам дрехите, чистя и не го смятам това за нещо обидно или подобно. Все пак жена ми също е човек и има нужда от почивка, а ако работата се поделя е далеч по-лека за всички. Никога не съм кръшкал от задълженията си. А за факта, че е бил болен, сигурен съм че не е много зле и надали му е натежало чак толкова, колкото се опитват да го изкарат останалите. Евала ти правя, дразня се като видя някакви изнервени слугини, които само мрънкат, че никой не им помага, а те не дават шанс или се правят само на много примерни, голям живот, голяма радост.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12