analizatorka написа:Имах такива проблеми като дете, дори и в кола ми ставаше лошо. Но с годините поутихна и почти не ми се случва, а ако ми прилошее, знам как да го контролирам, за да не повърна.
renetka написа:Като малки в училищните автобуси ни даваха да ядем лимон, ако на някой му прилошее. Сега не ми се случва, но съм го прилагала за други хора и мисля, че помага.
Snejna написа:renetka написа:Като малки в училищните автобуси ни даваха да ядем лимон, ако на някой му прилошее. Сега не ми се случва, но съм го прилагала за други хора и мисля, че помага.
Това не съм го чувала, защо ще помага? Мен лично започва да ме боли стомах и да имам киселини от лимоните, представям си ако изям повече. Мисля, че само медикаменти могат да помогнат.За мен най-голямата причина да ни става зле по време на пътуване е това, че всичко е затворено и задушно, монотонен звук и няма как да не ти прилошее. Повечето автобуси все още са неприятни, точно за това избягвам да пътувам с автобус, предпочитам кола, влак, за самолета не мога да кажа нищо. :)
Още от Framar.bg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта