Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да изберем техника ?

22 Юли 2015, 16:03

Парите са от значение и марките. Отделно гледам ако може да не е произведено в Китай.

24 Сеп 2015, 10:09

asdddwww написа:Парите са от значение и марките. Отделно гледам ако може да не е произведено в Китай.

То имали такова, което да не е произведено в Китай? Преди имаше някои уреди, особено на LG Които ги правиха в Корея. :roll:

25 Сеп 2015, 15:15

asdddwww написа:Парите са от значение и марките. Отделно гледам ако може да не е произведено в Китай.

Това не е никаква гаранция за нищо, само това ще ти кажа има и изключително много качествени продукти, които излизат от Китай, но това не винаги е синоним на лошо качество!

28 Сеп 2015, 11:35

moni.sparrow написа:

Това не е никаква гаранция за нищо, само това ще ти кажа има и изключително много качествени продукти, които излизат от Китай, но това не винаги е синоним на лошо качество!

В повечето случаи е така, но какво да се прави. Нямаме голям избор, всичко идва от Китай.

28 Сеп 2015, 12:44

В техниката всичко е винаги въпрос на късмет, или уцелваш нещо качествено, или не, няма гаранции за нищо.

28 Сеп 2015, 13:14

Че е въпрос на късмет това е така. :)

28 Сеп 2015, 14:31

silver933 написа:Че е въпрос на късмет това е така. :)

Особено при по-евтините марки, наистина е въпрос на късмет, но продължителността на живота много си зависи и от самата експлоатация :idea:

28 Сеп 2015, 16:25

Loreyn написа:
silver933 написа:Че е въпрос на късмет това е така. :)

Особено при по-евтините марки, наистина е въпрос на късмет, но продължителността на живота много си зависи и от самата експлоатация :idea:

Не знам дали има значение толкова много цената, всичко може да се сбози: )

28 Сеп 2015, 19:23

Да ви кажа вече съмна мнение, че не си струва да се дават много пари. Взехме няква не знам си ква фурна за вграждане, сумалък пари дадохме и накрая нямаше и година взе да се сбозва и сега пак трябва да купуваме, решил съм сега да взема най-евтин вариант, за да не ми е евтина смяната. :!: тъй че наистина въпрос на късмет!

29 Сеп 2015, 16:00

Ама вие мъжете сте големи оптимисти и аз смятам, че добрата поддръжка е в основата на не"сбозването" съответно като не знаете жена ви как е ползвала уредите, какво мнение изказвате :evil: а каква марка ти е фурната Локумски?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6