Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
10 Фев 2016, 16:26
Вкъщи всичко е на различна марка - печката ми е на Горенье/много съм доволна/, пералнята е Аристон/не толкова доволна, много е шумна/, климатика е Дайкин /също доволна/. Хайде да не изброявам по-дребните работи, че ще осъмна

Общо взето май не сме се вторачили в една, караме на външен вид
10 Фев 2016, 17:22
На горене са много смотани нещата, какъв късмет си извадила не знам. Дипломат също са мнооого зле печките им, разпада им се реотана и винаги пропада във фурната. Затова само световни и утвърдени марки.
12 Фев 2016, 14:42
asdddwww написа:На горене са много смотани нещата, какъв късмет си извадила не знам. Дипломат също са мнооого зле печките им, разпада им се реотана и винаги пропада във фурната. Затова само световни и утвърдени марки.
Световни и утвърдени, но и тях почнаха да ги правят я в Пакистан, я в Тайланд, така че няма гаранция
15 Фев 2016, 17:36
klara написа:asdddwww написа:На горене са много смотани нещата, какъв късмет си извадила не знам. Дипломат също са мнооого зле печките им, разпада им се реотана и винаги пропада във фурната. Затова само световни и утвърдени марки.
Световни и утвърдени, но и тях почнаха да ги правят я в Пакистан, я в Тайланд, така че няма гаранция

Да, но има и марки, които са френски, да речем Тефал, така че ако се поразтърси човек може да намери. А и от китайско до китайско има разлика, така че наистина е добре д ас и разчитаме на утвърдените марки!
15 Фев 2016, 17:58
Купих си вчера сокоизтисквачка на Тефал и съм много доволна, изключително добър сок прави, не знам ако беше друга марка. Въпросът е в това, да не се чупи бързо. :)
16 Фев 2016, 16:53
Mon_ton написа:Купих си вчера сокоизтисквачка на Тефал и съм много доволна, изключително добър сок прави, не знам ако беше друга марка. Въпросът е в това, да не се чупи бързо. :)
Те са си доказана марка, не съм чувала някой, купил си техен продукт, да не е доволен.
09 Мар 2016, 14:05
Mon_ton написа:Купих си вчера сокоизтисквачка на Тефал и съм много доволна, изключително добър сок прави, не знам ако беше друга марка. Въпросът е в това, да не се чупи бързо. :)
Да ти е честита. Тефал са добри. Купих на майка ми робот Тефал и е много доволна, не е имала никакви проблеми с него.
10 Мар 2016, 15:48
Моята пералня Аристон взе да ме предава и сега не знам към каква марка да се ориентирам. Не искам повече италианска, стига толкова. АЕG чувам, че са добри, но скъпи.
12 Мар 2016, 13:41
black написа:Моята пералня Аристон взе да ме предава и сега не знам към каква марка да се ориентирам. Не искам повече италианска, стига толкова. АЕG чувам, че са добри, но скъпи.
Цената се влияе от качеството, неслучайно са толкова скъпи, защото са добра марка. можеш да избереш и Candy, все пак са френски. :)
03 Юли 2016, 13:25
Аз лично преди да избера каквато и да е техника гледам тонове ревюта в youtube и чак след това на база на тях взимам решение.