19 Окт 2016, 20:17
20 Окт 2016, 10:01
iwoni написа:Понякога втората употреба си заслужава, зависи кой какво отношение има към нея. Някои я предпочитат поради различни причини, други не.
Телефоните с тъчскрийн ме дразнят с това, че понякога когато екранът им и бил притиснат до някаква повърхност, не реагират. Доста пъти ми се е случвало да ми звъни някой, телефона го извждам от чантата и не мога да вдигна.
20 Окт 2016, 12:24
26 Окт 2016, 17:09
03 Фев 2017, 01:59
Enjis написа:Днес има голям и добър избор з ауреди втора употреба. Като под втора употреба не разбирайте някоя раздрънкана пералня. Просто се проверява от един спецалист и това е. Освен това добрите марки перални се внасят от чужбина и не са толкова експлоатирани.
Моята пералня е втора употреба и нямам никакви проблеми от 4 години насам я имам.
03 Фев 2017, 09:45
anetageorgieva написа:Enjis написа:Днес има голям и добър избор з ауреди втора употреба. Като под втора употреба не разбирайте някоя раздрънкана пералня. Просто се проверява от един спецалист и това е. Освен това добрите марки перални се внасят от чужбина и не са толкова експлоатирани.
Моята пералня е втора употреба и нямам никакви проблеми от 4 години насам я имам.
Напълно съм съгласна с теб. Аз преди около 8 месеца си взех употребяван лаптоп от https://ardes.bg/upotrebyavani-laptopi/ ... a-upotreba . Досега не съм имала никакви проблеми с него, на външен вид е като нов и цената му беше много добра.
11 Фев 2017, 11:21
отчаяна написа:anetageorgieva написа:Enjis написа:Днес има голям и добър избор з ауреди втора употреба. Като под втора употреба не разбирайте някоя раздрънкана пералня. Просто се проверява от един спецалист и това е. Освен това добрите марки перални се внасят от чужбина и не са толкова експлоатирани.
Напълно съм съгласна с теб. Аз преди около 8 месеца си взех употребяван лаптоп от https://ardes.bg/upotrebyavani-laptopi/ ... a-upotreba . Досега не съм имала никакви проблеми с него, на външен вид е като нов и цената му беше много добра.
За нещо друго бих се престрашила да е втора употреба, но за лаптоп? Позволяват ли да се пробва преди да се купи, да се види дали всичко е наред?
26 Фев 2017, 11:49
04 Мар 2017, 17:35
anetageorgieva написа:Така е. Все пак е закупен от голяма фирма, а не от някой непознат, който не се знае колко е коректрен.