Чаровна умница или празноглава хубавица?

Re: Чаровна умница или празноглава хубавица?

Мнениеот Bella » 17 Мар 2012, 14:28

Никак не е лесно една жена да поддържа винаги безупречен външен вид, но мисля, че тук става дума за естествената красота на жената. Колкото и нескромно да звучи, аз съм красива жена и винаги ми е било страшно неприятно когато мъжете ме възприемат само визуално. Според мен трябва да се вникне в душата на жената, да се усети интелекта й. Все пак една жена не е само дупе, гърди, коса и очи нали?
Аватар
Bella

Мнениеот eleonora » 18 Апр 2012, 10:20

delinda написа:Празноглавите красавици винаги са били модерни. Всъщност някой от тях дори налагат модата. :) Разбира се, че повечето мъже предпочитат красиви и глупави жени. Ясно е защо няма нужда да Ви обяснявам. За умните момичета също има място под слънцето, ако съумеят да се "прикрият" по подходящия начин...

Не съм съгласна с теб, но наистина мъжете тук най-добре ще кажат. Не мисля, че глупавата жена е приоритет на мъжете, пък било то и най-красивата на света. За една нощ - да, но не и за нещо по-сериозно. Имам много приятели мъже и не мисля, че който и да е било от тях ще се излага по този начин... Жените не сме само за украса и колкото по-бързо го проумеем, толкова по-добре. Да, първото впечатление е много важно и винаги се придобива от начина по който изглеждаш, но няма как да прикриеш липсата на умствен багаж. Не мисля, че мъжете ще се задоволят с красив външен вид и куха душевност, защото жената до тях трябва да ги допълва и обогатява, както и обратното разбира се.
eleonora

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Дек 2014, 15:26

Жените масово предпочитат да са красиви пред това да са умни! Защото така се живее по-лесно, различни господа им плащат удоволствията и вместо да се трепят по един или друг начин си живеят с кеф живота. :roll:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот S_Milenska » 03 Дек 2014, 13:31

Жената трябва да знае кога да бъде чаровна умница и кога празноглава хубавица, мъжете не обичат всеки път жената да знае повече и да изказва мнение :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Юни 2015, 12:33

Има си предимства да си празноглава хубавица :mrgreen: Понякога е добра опция да се използва и да се глези жената, хохоо. Иначе повечето жени нямаше да предпочитат това! :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот BeenieGal » 29 Юни 2015, 10:11

Не е ли добре да се открие вариантът, в който са възможно най-приемливи мацките - умна убавица :D и не казвайте, че са такава рядкост, познавам една, пише редовно във форума :D
Аватар
BeenieGal

Мнениеот rabotnata pchela » 29 Юни 2015, 11:55

BeenieGal написа:Не е ли добре да се открие вариантът, в който са възможно най-приемливи мацките - умна убавица :D и не казвайте, че са такава рядкост, познавам една, пише редовно във форума :D

:lol: :lol: Аз подозирам, че във форума всички сме такива, не е само една. :lol: А аз казвам, че е добре жената да бъде толкова умна, че да знае кога да бъде и празноглава, ако се налага. ;)
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Приказки по женски