Чаровна умница или празноглава хубавица?

Чаровна умница или празноглава хубавица?

Мнениеот yoanna » 14 Мар 2012, 15:18

Мили, дами, дали сме наясно по какви жени си падат мъжете или живеем в някаква заблуда? Предполагам всяка една от нас се е съмнявала в своята външност - дали е достатъчно красива, дали не трябва мъничко да отслабне, за да изглежда по-добре, дали не е прекалено ниска... Живеем в свят, в който стереотипите за красота се налагат от модните списания и безбройните рекламни билбордове! Дали обаче, мъжете искат до себе си жена, която сякаш е излязла от корицата на лъскаво модно списание?!
Според едно изследване, 60% от мъжете смятат приятелството за водещ фактор в една успешна връзка, а едва 8% от тях са посочили секса... Сескапилните дами по-скоро плашат мъжете, защото си мислят, че са недостижими и просто ги отбягват. Според друго проучване пък, краката са едва четвъртото нещо, което поглеждат мъжете при срещата си с противоположния пол, така че далеч не е необходимо да изглеждаме като манекенки. Специалисти твърдят, че повечето мъже се страхуват да заговарят жени с голям бюст и предпочитат тези със среден размер на бюста - друг интересен факт. А дали мъжете очакват секс на първата среща - категорично НЕ! Те се плашат от жени, които поемат инициативата в свои ръце, защото са свикнали да доминират в това отношение.
Мъжете искат до себе си на първо място приятел! Жена, с която могат да разговарят на всякакви теми. Жена, която не е обсебена от тях и не ги задушава със своето внимание. Жена, която уважава личното им пространство и няма нищо против излизането по "мъжки". И дори да не е перфектната домакиня, все пак да полага някакви усилия в тази насока... Жена, която не позира, а се държи естествено.
Мисля, че много жени биха могли да си вземат поука, защото всичко това е казано от мъже!
Прикачени файлове
wondarfull-woman-framar.jpg
wondarfull-woman-framar.jpg (6.76 KiB) Прегледано 843 пъти
yoanna

Re: Чаровна умница или празноглава хубавица?

Мнениеот krasko » 14 Мар 2012, 15:32

Ако мога да вметна още нещичко по темата :mrgreen: Много ме дразни да видя през деня жена,а още повече момиче,нагримирани като фолк диви - никак не е красиво и дори е смешно.А другото, което ме дразни е бюста изваден на показ :shock: Оставете ни да си развихрим въображението без да ни се подлагате на тепсия.То като се замисля важи и за вечерта, де-смяхме се с един приятел,че си легнал с една жена,а се събудил с друга :lol: Рано или късно истината лъсва :mrgreen:
krasko

Мнениеот shushito » 14 Мар 2012, 15:55

krasko написа:Много ме дразни да видя през деня жена,а още повече момиче,нагримирани като фолк диви - никак не е красиво и дори е смешно :mrgreen:

За съжаление фолк "дивите" се превръщат в модел за подражание на много подрастващи момичета :idea: Не знам дали сте се заглеждали, минавайки покрай училищата, как се обличат и гримират ученичките - къси поли, високи токчета, силен грим... В стремежа си да изглеждат красиви, направо заприличват на клоуни. Мазали, мазали фондьотен, та чак главата им сякаш не е тяхната :shock: Къде са родителите в случая, къде е училищния контрол и защо всичко е толкова разпасано - никаква дисциплина, никакъв респект от никой и от нищо?
shushito

Мнениеот marto » 14 Мар 2012, 16:43

На мен не ми харесват жените с голямо самочувствие, ама толкова не ми харесват, че чак ме отблъскват :geek:
Не е задължително жената до мен да е красивица и в никакъв случай не искам да е "празноглава". Няма перфектни хора, но много ценя интелигентността, естественото държание и чаровната усмивка. Какво да правя с жена, с която не мога да проведа един смислен разговор. Какво като е красива, на стената ли да си я окача :mrgreen:
marto

Мнениеот tweety » 14 Мар 2012, 16:48

Хубав въпрос, но а съжаление темата май е по- скоро насочена към мъжете от колкото към жените. Има жени, които нищо друго не могат да дадат освен една хубост. Едно друго мое наблюдение сочи, че обикновено мъжете си падат по хубавици, но се женят за умници- така, че направете си сами извода дами!!!!
tweety

Мнениеот teddy » 15 Мар 2012, 09:56

tweety написа:Едно друго мое наблюдение сочи, че обикновено мъжете си падат по хубавици, но се женят за умници- така, че направете си сами извода дами!!!!

Ех, че добре си го написала - браво! Това си е самата истина - мъжете залитат по красавици по-често за развлечение, отколкото с някакви сериозни намерения. Обаче, ако тя се окаже и умница, защото не изключвам и този вариант, нещата могат да тръгнат в друга посока. Имам много приятели мъже и съм събрала впечатления по темата. Повечето мъже изпитват страх от красиви жени, защото се притесняват, че ще бъдат отблъснати, а егото им няма да го понесе. Иначе, ако са в компания и са подпийнали са големи смелчаги :mrgreen:
teddy

Мнениеот Forman » 15 Мар 2012, 11:41

Разбира се умница, пък ако се окаже и хубавица - берекет версън. Какво можеш да си кажеш с една празноглавка? - ми нищо, аз като мъж трябва да ви кажа, че няма ли диалог между двама души нищо не се получава.Дори и секс!
Аватар
Forman

Мнениеот Изабел » 15 Мар 2012, 23:05

Моите наблюдения установяват друго-има мъже финансово стабилни,които зарязват вече старата си и смачкана жена и си вземат млада 10-15- год.най-малко, добиват се с още едно дете за престиж,т.е.да изглеждат по млади, друг е въпросът какво става зад кулисите.Втори вид-аз искам красива жена,когато ме срещнат приятели няма да и видят мозъка, а ще точат лиги,обикновено момичето е простовато и не създава проблеми,и 3-ти вид грозна но умна жена с която обикновено не излизат на показ,но жената знае как да поддържа огъня и постепенно излиза на яве.
Каквото и да си говорим ако няма приличен вид,общи интереси и развлечения, диалог, секс и ...това е лично за мен,не е нужно да е с манекенска визия,но и с вид на Квазимодо ...абсурд,ако ще и да е с макс IQ.
Carpe diem!
Аватар
Изабел

Мнениеот delinda » 16 Мар 2012, 16:05

Празноглавите красавици винаги са били модерни. Всъщност някой от тях дори налагат модата. :) Разбира се, че повечето мъже предпочитат красиви и глупави жени. Ясно е защо няма нужда да Ви обяснявам. За умните момичета също има място под слънцето, ако съумеят да се "прикрият" по подходящия начин...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот anet » 16 Мар 2012, 23:28

В съвременния свят са нужни и двете. За да привлече внимание, една жена (не ученичка) трябва да изглежда красива и женствена, а нека си признаем, че в условията в които сме принудени да живеем (замърсен въздух и вода; храна пълна с всякакви консерванти, оцветители и Е-та; стрес и т.н), няма как да се надяваме на красива и здрава кожа, коса и т.н...е...затова пък има достатъчно качествени продукти, които могат само да помогнат, стига да си направим труда да се запознаем с някои елементарни правила за грим, грижа за кожата, косата и т.н. Не е нужно да се "маскираме' с грим, но и нехайството относно външният ни вид няма да ни направи по-привлекателни. А, за да бъдем уважавани и способни...освен всичко изброено, ни е нужна интелигентност, умение за водене на разговор и способност да отстояваме позициите си.
anet

Следваща

Назад към Приказки по женски