кора-бия написа:Тея дето опъват разни неща с малкия си приятел винаги са ме изумявали!
Еми... щом така си мислиш

кора-бия написа:Тея дето опъват разни неща с малкия си приятел винаги са ме изумявали!
rabotnata pchela написа:На някои просто не им е пуснато от небето!За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите
Локумът написа:То въпросът не е да откачаш като го уголемяваш, ами да си помогнеш да порасне и да радваш повече дами. Лошо няма, триковете работят, пък ти каквото искаш тва прЪй :)
Mon_ton написа:rabotnata pchela написа:На някои просто не им е пуснато от небето! :D За съжаление, не винаги има какво да се сложи в гащите :)
А и не е толкова необходимо, разбира се по-приятно е, но и с по-малко може да се получи голяма забава :)
Pipilota написа:Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен..Случвало ли ви се е да бъдете с някой с твърде голям размер?
draga.mihova написа:Pipilota написа:Добре де, сещате ли се за онази серия от Секса и града, където Саманта попадна на един мноооого надарен..Случвало ли ви се е да бъдете с някой с твърде голям размер?
Голямата ми любов се оказа такъв, естествено нямаше как да зная, но пък не можех и да се оплача... а за толкова години - още по-малко
Още от Framar.bg
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта