Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
19 Май 2017, 16:34
Ядките са най-любимата ми здравословна храна, другите неща повечето не съм ги опитвала от към супер храни. Харесва ми разнообразието от зърнени храни,които минават за здравословни.
20 Май 2017, 09:22
напоследък залитаме у дома много по пълнените зеленчуци дали ще са тиквички, чушки, домати, все нещо такова си правим. З амен това е здравословно. :)
20 Май 2017, 18:51
Точно тези дни се случва популяризирането на Джейми Оливър "революцията" по отношение на храненето. Всичко здравословно там, което показват, се върти около плодовете и зеленчуците, човек не трябва да се ограничава. Обичам да ям много неща, ям всичко, не ям нищо пакетирано, не ям никакви готови храни, това ми е достатъчно, всичко останало го обичам.
11 Юни 2017, 15:42
Салати, сладкиши, много обичам яйчни рула, омлет, да добавям различни неща в салатите си, да правя различни бисквити и соленки от полезни неща, да хапвам зеленчуци с хумус :)
12 Юни 2017, 10:29
Да, салатите са ми номер едно, обаче много харесвам всякакви вариации на зеленчукови кюфтета,както и здравословните сосове, като хумус.
15 Юни 2017, 17:22
дойде сезонът на салатките. всякакви разновидности да добре дошли
16 Юни 2017, 09:54
Аз лятото си падам повече по гювечетата с много зеленчуци Снощи си опекох в едно гювече тиквичка, патладжан, месо, домати, лук :) накрая завърших с едно яйце, много вкусно се получи.
16 Юни 2017, 11:25
През лятото и аз залагам повече на салати, но и често си правя и плодови салати, много богати на вкус, а за сос използвам малко сметана, премесена с различни вкусове.
16 Юни 2017, 14:43
Лятото са задължителни салатите! Подсетихте ме да си направя и плодова днес, но точно обядвах пълнени тиквички, ще поизчакам малко и по-късно ще изям много диня, праскови и череши! Сосът може да е малко ядки и мед.
05 Дек 2017, 12:04
може би най-много обичам да ям различни салати, това ми е най-любимото, катко и различни тахани, но като цяло за мен е важно да имам една филийка, на която да си намажа нещо