Не ме будете оставете ме да се наспя, вчера имах тежка вечер – игра на покер и много пиене в най-култовия стриптийз бар в града.
11:00
Ставам готов за нови предизвикателства. Събужда ме непознат номер – вероятно това е вчерашната блондинка, с която имаше доста игриви моменти или може би барманката ?! Не помня, важнотот е секс да става ….

11:30
Добре де, ставам от леглото.АААА, каква е тая дето се къпе в банята?! Ама е хубавичка и ми се усмихва … Това се казва Добро Утро!!!
13:00
Замина си най-после, даже името й не помня, но както и да е. Звъни се на вратата – това е комшийката от долния етаж, вероятно пак ще пита какви са били тези странни звуци през цялата нощ. Търси си го … зает съм!
13:30
Звъни най-добрия ми приятел, казва че е организирал як купон. Спомена, че ще бъде голо парти и ние ще сме единствените мъже.Да отида ли ?!
14:30
Пия поредната бира с някакъв много як чипс и гледам Формулата.Това е незаменимо! После следва и футболното дерби между ЦСКА и Левски.Обаждам се на десетима приятели да вземат още бира и да идват да погледаме заедно.
17:00
Изпихме бирата, чипса отдавна свърши , обажда ми се блондинката от бара.Казах и да идва и да донесе бира и чипс, да не забрави и приятелки – само хубави и дългокраки!
21:00
Зарязваме всичко , блондинките ги изпъдихме, бяха много ограничени – не знаеха кой играе за Левски и кой за ЦСКА.Даже Гонзо не знаеха кой е!

22:00
Вече играем покер. Пием уиски и пушим кубунски пури, подарък са от жената на управителя, не можем да и откажем. Печеля здраво, един цайсат галфон не можа да разбере че тази игра не е за него.
2:00
Преминавам към танците. Тук в бара всички ме познават, момичета шепнат името ми на ухо, разкават си истории една на друга. Аз съм като рекламно лице на бара , давам картичка с автограф – струва 50 лева .
4:00
Имам бегли спомени че давах „автограф” на чернокоса красавица, някаква си Мис беше.

4:15
Лека нощ ….