Правила на форума
Добави отговор

Re: А какво искат мъжете??

25 Яну 2012, 13:09

Какво иска всеки един мъж или по-точно казано, голяма част от мъжете защото знаем много добре, че във всяко правило има изключения!
1.Най-женският ден- Осми март да се премести на двадесет и девети февруари. Все пак може да се понесе веднъж на 4 години
2. Пластичните операции за увеличаване на бюста да бъдат към безплатните здравни пътеки( да ви кажа и за голяма част от жените това е мечта)
3. За зачатие на дете да са необходими съвместното участие на един мъж и четири жени.Е чак пък 4 жени и две са достатъчни, все пак може да излязат близнаци.
4. За да предпази партньорката си от забременяване, да е достатъчни по време на секс да стисне силно затворените си очи.хахаха Да бе да, как ще се гледаме в очите докато правим секс?
5. Всички жени да се наричат с едно и също име- за простота в общуването.
6. Всички жени да са алергични към злато, скъпоценни камъни и животински кожи. За щастие има и такива.
7. В женския нос да има специални филтри срещу мириса на бира, пот и лук.
8. Банския да бъде идеален костюм за бизнес дамите. А и не само за тях.
10. За да се разкопчае сутиена да е достатъчно само леко да му духнеш. Или въпросната да не носи такъв!
11. Месечния цикъл на жената да бъде само веднъж годишно - по време на откриването на риболовния сезон.
12. Вратовръзката да може да не се завързва, а колана - да не се стяга.

Човек бил голям, колкото са големи мечтите му, е ми мъже мечтайте си, това поне е безплатно ;) ;)

25 Яну 2012, 20:42

Зависи от мъжете, има такива които нищо не искат, наричани още от жените - идеалните мъже :D

27 Яну 2012, 11:57

Memento написа:Зависи от мъжете, има такива които нищо не искат, наричани още от жените - идеалните мъже :D

Като стана въпрос за идеалните мъже искам да попитам има ли идеалната жена и любовница? Някои твърдят, че такова животно има, дори са изолирали критерии по, които можем да я познаем.Аз сега ще ви ги споделя, а вие ако откриете индивид от вида обадете се, мисля, че са вписани в червената книга като изчезващ вид.

Тъй като малцина са я виждали ще я наречем за краткост ТЯ:

дръзка.jpg
дръзка.jpg (162.04 KiB) Прегледано 329 пъти

Тя е дръзка, самоуверена и изключително секси.
Тя е Жената, която желаят всички мъже, защото е "страхотна" в леглото.
Тя знае точно от какво се нуждае във всеки един момент нейният партньор.
Тя винаги успява да намери сили да го ласкае и да се впечатлява от постиженията му. Никога и за нищо не го упреква.

images (16).jpg
images (16).jpg (5.13 KiB) Прегледано 329 пъти

Тя- съвършенната има една малка тайна- "За да бъде нейн завинаги -трябва постоянно да гали егото му". Именно затова с нея той се чувства най- умният, желан и красив мъж на планетата.
Тя полага усилия, за да бъде различна, загадъчна и интересна.

images (17).jpg
images (17).jpg (11.59 KiB) Прегледано 329 пъти

Такава жена никога няма да остави рутината да влезе в леглото й. Може да пазарува сметана, ягоди или течен шоколад, да прави стриптийз или да купи секс играчки, т.е. ще се постарае да набави всичко това, което ще възбуди Него до краен предел и ще го накара да я желае силно.
Тя харесва себе си и тялото си и не се свени да му го демонстрира.
Добрата любовница никога няма да си помисли да измъчва мъжа до себе си с въпроси от рода на: "Много ли съм напълняла?", защото знае, че притежава най- красивото и съблазнително тяло, на което никой не може да устои.
Тя никога не си позволява "лукса" да изпада в лошо настроение или депресии!
Тя е винаги забавна, любезна, остроумна и в прекрасна кондиция. Повярвайте , това поведение върши истински чудеса. Атмосферата, която създава такъв човек привлича като магнит всички наоколо и няма мъж, който може да й устои.
Тя винаги е готова за флирт, забавления и игри. Може да пърха невинно с клепачи или да съблазнява уверено, но очите й винаги казват едно: "Готова съм!"

Без значение какъв е бил сексът, тя никога няма да си позволи да признае ако нещо не й е харесало.
Винаги ще каже на своя партньор, че е бил най- невероятния мъж на света и че именно той е човекът с когото е изживяла непознати досега висоти.
Тя при всеки удобен случай ще изтъква, че той е нейният истински и единствен герой.

От всичко до тук написано става ясно, че "Идеалната любовница и жена" не е най-красивата, най-умната или най-забележителната, нито е най-голямата мръсница в леглото служейки си с цял арсенал от сексуални похвати.
Тя е просто тази, която знае как да накара мъжът до себе си да се чувства желан и неповторим.

След като вече знаете на какви критерии отговаря ТЯ дерзайте и търсете!

27 Яну 2012, 14:29

Forman написа:
Memento написа:Зависи от мъжете, има такива които нищо не искат, наричани още от жените - идеалните мъже :D

Като стана въпрос за идеалните мъже искам да попитам има ли идеалната жена и любовница? Някои твърдят, че такова животно има, дори са изолирали критерии по, които можем да я познаем.Аз сега ще ви ги споделя, а вие ако откриете индивид от вида обадете се, мисля, че са вписани в червената книга като изчезващ вид.

Тъй като малцина са я виждали ще я наречем за краткост ТЯ:

дръзка.jpg

Тя е дръзка, самоуверена и изключително секси.
Тя е Жената, която желаят всички мъже, защото е "страхотна" в леглото.
Тя знае точно от какво се нуждае във всеки един момент нейният партньор.
Тя винаги успява да намери сили да го ласкае и да се впечатлява от постиженията му. Никога и за нищо не го упреква.

images (16).jpg

Тя- съвършенната има една малка тайна- "За да бъде нейн завинаги -трябва постоянно да гали егото му". Именно затова с нея той се чувства най- умният, желан и красив мъж на планетата.
Тя полага усилия, за да бъде различна, загадъчна и интересна.

images (17).jpg

Такава жена никога няма да остави рутината да влезе в леглото й. Може да пазарува сметана, ягоди или течен шоколад, да прави стриптийз или да купи секс играчки, т.е. ще се постарае да набави всичко това, което ще възбуди Него до краен предел и ще го накара да я желае силно.
Тя харесва себе си и тялото си и не се свени да му го демонстрира.
Добрата любовница никога няма да си помисли да измъчва мъжа до себе си с въпроси от рода на: "Много ли съм напълняла?", защото знае, че притежава най- красивото и съблазнително тяло, на което никой не може да устои.
Тя никога не си позволява "лукса" да изпада в лошо настроение или депресии!
Тя е винаги забавна, любезна, остроумна и в прекрасна кондиция. Повярвайте , това поведение върши истински чудеса. Атмосферата, която създава такъв човек привлича като магнит всички наоколо и няма мъж, който може да й устои.
Тя винаги е готова за флирт, забавления и игри. Може да пърха невинно с клепачи или да съблазнява уверено, но очите й винаги казват едно: "Готова съм!"

Без значение какъв е бил сексът, тя никога няма да си позволи да признае ако нещо не й е харесало.
Винаги ще каже на своя партньор, че е бил най- невероятния мъж на света и че именно той е човекът с когото е изживяла непознати досега висоти.
Тя при всеки удобен случай ще изтъква, че той е нейният истински и единствен герой.

От всичко до тук написано става ясно, че "Идеалната любовница и жена" не е най-красивата, най-умната или най-забележителната, нито е най-голямата мръсница в леглото служейки си с цял арсенал от сексуални похвати.
Тя е просто тази, която знае как да накара мъжът до себе си да се чувства желан и неповторим.

След като вече знаете на какви критерии отговаря ТЯ дерзайте и търсете!

Forman, как мислиш тази жена съществува ли в действителност?

27 Яну 2012, 14:38

Хаххаха да ти кажа, hera_00, поразително ми напомнят описанията на една моя позната. Мъжът до нея е най-щастливия мъж на земята(поне той така твърди)

31 Яну 2012, 11:56

Май отговора е много прост, мъжете искат същото, което и жените, само понякога се разминават във времето... Тогава и едните и другите остават с гадното чувство, че не са разбрани... Няма кой знае каква разлика в желанията, може би на нас ни се иска да има, за да можем да казваме, а виждате ли вие сте такива и такива... Ние сме по добри и тнт... Индивидуални са ни исканията и желанията, всеки от нас е една малка вселена :) :)

31 Яну 2012, 12:00

Мъжете искат това което нямат. Ако нямат жена искат жена, ако имат жена искат любовница, ако нямат пари искат пари и така нататък, едва ли откривам топлата вода но нещата понякога са по-прости от колкото изглеждат :)

28 Мар 2012, 12:31

Memento написа:Мъжете искат това което нямат. Ако нямат жена искат жена, ако имат жена искат любовница, ако нямат пари искат пари и така нататък, едва ли откривам топлата вода но нещата понякога са по-прости от колкото изглеждат :)

Това не важи ли и за жените? Зависи от човека, това ще ви кажа аз :mrgreen: Не мисля, че искаме нещо по-различно от това, което искат жените. Е, нормално е интересите ни да се разминават в някои отношения, но все пак сме мъже и трябва да си останем такива, не мислите ли?!

28 Мар 2012, 14:16

krasko написа:Това не важи ли и за жените? Зависи от човека, това ще ви кажа аз :mrgreen: Не мисля, че искаме нещо по-различно от това, което искат жените. Е, нормално е интересите ни да се разминават в някои отношения, но все пак сме мъже и трябва да си останем такива, не мислите ли?!

Разбира се, че зависи от човека...Доста често се случва различни хора да се заблудят, че имат общо виждане за живота и тогава става страшно.
Що се отнася до темата какво искат мъжете, аз ще кажа само едно - мъжете искат също като нас внимание, разбиране и любов. Сигурно много хора няма да се съгласят с мен, но Ви уверявам, че това е самата истина. Често изразяваме желанията си по различен начин и така създаваме впечатление, че искаме различни неща.

28 Мар 2012, 15:02

Един мъж се нуждае от няколко жени - добра домакиня в кухнята, дама в обществото, мръсница в леглото и майка на децата му.Приятел, събеседник, опонент, помощник, наставник, управник.Ако една жена съумее да бъде всичко това, ще спечели мъжа на сърцето си за винаги.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7