Правила на форума
Добави отговор

Re: А какво искат мъжете??

15 Фев 2016, 17:39

Това е съвсем далечна тема, можем да направим една такава да обсъдим филма.
Иначе относно това, кеото искат мъжете, мисля, че вече е ясно на всички, тиха, красива секси жена, която да не им създава проблеми. :)

16 Фев 2016, 16:01

Pipilota написа:Това е съвсем далечна тема, можем да направим една такава да обсъдим филма.
Иначе относно това, кеото искат мъжете, мисля, че вече е ясно на всички, тиха, красива секси жена, която да не им създава проблеми. :)

Тиха и красива секси жена нещо не са съвместими! :grin:

17 Фев 2016, 12:27

roksana написа:
Pipilota написа:Това е съвсем далечна тема, можем да направим една такава да обсъдим филма.

Именно, те затова искат това, ама не им се получава. :) жените сме огъън момичета, да му мислят! :)

17 Фев 2016, 17:14

Rali_hr написа:
roksana написа:

Именно, те затова искат това, ама не им се получава. :) жените сме огъън момичета, да му мислят! :)

Няма и да им се получи! :grin: Повечето не могат се оправи с такава фурия :grin:

23 Май 2017, 09:59

Те мъжете ако знаят какво искат, искат да имат жена с която да се фукат пред останалите в същото време да е много добра и мила. И най-важното е - да не мрънка!!!!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7