28 Дек 2012, 15:29
29 Дек 2012, 16:15
05 Яну 2013, 16:56
12 Дек 2013, 18:15
13 Дек 2013, 15:07
joy_333 написа:Отношенията между снаха и свекърва могат да бъдат по-лесни,ако и двете жени са открити и честни!Аз не случих на свекърва,нейната ревност към сина и я подтикна да прави толкова мръсотии по подмолен начин.Ако не бях толкова наивна в началото и бях разбрала с какво чудо имам работа,отношението ми щеше да е доста различно,а аз споделях с нея всичко,което тя после използваше срещу мен.Толкова злоба не бях виждала от една майка,вместо да се радва на щастието на сина си,тя се чуди как да привлече внимание,това е най-големия и проблем - липсата на внимание.Искрено се надявам един ден да не заприличам на нея и да не преча на моето момче да живее спокойно с избраната от него жена.Преди да се омъжа,мислех,че ще успея да имам добри отношения със свекърва си,но не съм знаела,че ще ми се падне толкова елементарна и злобна жена.
07 Апр 2014, 14:38
07 Апр 2014, 14:39
07 Апр 2014, 15:34
08 Апр 2014, 14:54
VUL6EBNICA написа:Аз съм част от едни противни отношения аз кандидат-снаха и свекървещица и ме е срам от това. Никога не съм мислела че може да ми се случи или че хората може да са в такова неразбирателство......но фактите са други.
1. бърка ми се във всичко -от цвета на косата и подправките в манджата, до дългосрочните плановете за деца и живот
2. дава преценки на мойте родители без да ги познава (включва обиди)
3. очаква материални облаги от мен и не го крие (как така нямам апартамент и защо не си купя)
4.любопитства по отношение на заплатата ми (колко точно получавам)
5. когато гледам тв идва и ми казва кое точно да гледам в този момент и на кой канал да се прехвърля
6. очаква да превъзпитам сина й и да възпитам у него неща, който тя не е могла за 45г
7. ако случайно излезем с нея, трябва да съобразим ангажиментите й, които никнат като гъби.
8. очаква да чистя, пера, готвя наравно с нея, дори повече...без да съжителстваме заедно.
9. и всичко това завършва с "молбата" да не ходя повече в тях.
10. въпреки от 1 до 9 аз се държа мило, любезно и възпитано и на всички празници я зачитам и лоша дума не съм казала в нито един момент на нея , а и на сина й за нея....
Всичко това при положение, че като дете съм била свидетел на прекрасните взаимоотношения на майка ми и свекърва й (баба ми), която дори на смъртния си одър искаше не синовете , а майка ми до себе си.
28 Апр 2014, 15:30