Как се мотивирах да спортувам

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Как се мотивирах да спортувам

Мнениеот Ivaylo » 08 Апр 2014, 15:16

След диагноза диабет, съчетано с хипертония - втора степен. Свалих 30 килограма и сега нещата са много по-добре.
Аватар
Ivaylo

Мнениеот djudjanka » 09 Апр 2014, 14:48

Ivaylo написа:След диагноза диабет, съчетано с хипертония - втора степен. Свалих 30 килограма и сега нещата са много по-добре.

Сериозна мотивация, но дано повече хора се сещат за спорта по-рано, а не когато проблемът вече е налице.
Аватар
djudjanka

Мнениеот pepa1974 » 09 Апр 2014, 17:51

А като спортувате пиете ли хранителни добавки или протеини за намаляване на телесното тегло?
pepa1974

Мнениеот Andrey » 28 Ное 2014, 12:59

И на мен ми е много трудно да се мотивирам да спортувам, все не ми остава време, мисля си, че верно е малко женско, но ако си взема някакъв уред за вкъщи, все ще е вид движение, което ще ми е от полза. :roll:
Аватар
Andrey

Мнениеот Kremiliya » 20 Яну 2015, 14:00

Мен ме е срам да ходя на спорт, да ме гледат там сякаш съм отишла да ям, а не по същата причина като тях, особено по женските фитнеси, знаем за женската злоба..
Аватар
Kremiliya

Мнениеот S_Milenska » 21 Яну 2015, 12:44

Аз лесно мога да се мотивирам, работата е там, че голям срам ме гони да ида да спортувам, тепърва да се уча на упражнения и всичко останало... :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Burborino » 21 Яну 2015, 13:26

От какво ви е срам?
Аз години наред хвърлям предложения на приятели и познати да тренираме заедно и никой не се нави и си спортувам самичка. Тичам в парка през пролетта и лятото. Винаги е пълно с хора, които спортуват нещо. Дали ще тичат, дали ще тренират йога или някакви други източни неща, карат колелета, ролери, упражнения на лостове, има от тези фитнес уреди, които монтират в парковете и т.н.
Честно да ви кажа изобщо не ми пука, че са навсякъде. Разгрявания и разтягане си ги правя направо там преди самото тичане, а не вкъщи. Сигурно за някой човек би изглеждало смешно как се чепатя, но какво ми пука. Нали после се чувствам добре.
Всеки е там за да спортува, а не да гледа останалите. Повечко смелост и увереност имайте, не се страхувайте или срамувайте от това, че искате да сте здрави. :)
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Rali_hr » 21 Яну 2015, 13:56

Аз също не спортувам, но съм обещала на дъщеря ми когато се стопли да отиваме да тичаме в училището до блока, каза, че е съгласна. Все пак и двете се борим за по-добра фигура, а това със стоене не става! :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Burborino » 21 Яну 2015, 14:25

Рали, чудесно е това! Със сигурност ще ви е много приятно като сте двете.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Andrey » 21 Яну 2015, 14:34

Хубаво е човек да има компания, аз се заприказвах с приятел и му споделих че мисля да си взема някакъв уред за вкъщи, а той пък предложи да ходим заедно на спорт и сега е супер забавно. Помагаме си и имам еднаква страст, това хем ни посближи, но и така има конкуренция между нас и двамата се опитваме да постигнем по-добри резултати.
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже