Как се мотивирах да спортувам

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Как се мотивирах да спортувам

Мнениеот Alex_mor » 21 Яну 2016, 16:09

Andrey написа:Хубаво е човек да има компания, аз се заприказвах с приятел и му споделих че мисля да си взема някакъв уред за вкъщи, а той пък предложи да ходим заедно на спорт и сега е супер забавно. Помагаме си и имам еднаква страст, това хем ни посближи, но и така има конкуренция между нас и двамата се опитваме да постигнем по-добри резултати.

Така е казваш си той как ще направи тея толкова яки мускули мога и аз и се надъхваш супер много, което е зарибяващо определено :)
Alex_mor

Мнениеот Локумът » 21 Яну 2016, 16:37

Обаче ся като се замисля, много се мотивират като си видят снимката от сватбата или от друго събитие, на което се вижда, че заемат по-голяма част от снимката. :) затова може да си снимате само главата, за да не страдате от подобни комплекси и да си живеете по старо му.
Аватар
Локумът

Мнениеот Bambaa » 21 Яну 2016, 18:19

Локумът написа:Обаче ся като се замисля, много се мотивират като си видят снимката от сватбата или от друго събитие, на което се вижда, че заемат по-голяма част от снимката. :) затова може да си снимате само главата, за да не страдате от подобни комплекси и да си живеете по старо му.

Мдаа дебели и щастливи е по-добре от слаби и нещастни, нали така беше :lol:
Аватар
Bambaa

Мнениеот zagrijena » 25 Фев 2016, 17:38

Ако те зареже гаджето, такава мотивация пада :mrgreen:
zagrijena

Мнениеот Kremiliya » 29 Юни 2016, 13:55

zagrijena написа:Ако те зареже гаджето, такава мотивация пада :mrgreen:

А, пада мотивация, първо нали се дигат килограми, идва и депресията, до мотивацията има мноого, много време. :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот klara » 29 Юни 2016, 16:46

Важно е и да има кой да те стимулира :grin: . Така ме завлече една приятелка да тичаме на стадиона, доста се дърпах, но сега нямам търпение да дойде времето за тренировката.
klara

Мнениеот Локумът » 04 Юли 2016, 16:47

klara написа:Важно е и да има кой да те стимулира :grin: . Така ме завлече една приятелка да тичаме на стадиона, доста се дърпах, но сега нямам търпение да дойде времето за тренировката.

Браво! Ние ходим да играем мач, после пием бира, голям е кеф! :) Не го правим за сваляне на килограми, ами малко да се разтоварим от тежкия ден, обаче компанията си е важна! :)
Аватар
Локумът

Мнениеот mamina » 05 Юли 2016, 09:15

И това става :smile: . С компания е много по-приятно и надъхващо. Дори и да е игра на мач, баскетбол или нещо друго, което не е свързано със сериозна тренировъчна програма, пак върши работа и човек после се чувства добре и свалил напрежението.
mamina

Мнениеот Lollipop » 11 Юли 2016, 15:23

И на мен ми се иска да спортувам, но не мога да си намеря компания, ще трябва да си търся майка под наем, която да ми помага в грижите за малката, че да ходя на някой фитнес поне.
Аватар
Lollipop

Мнениеот silver933 » 15 Авг 2016, 16:17

Факта, как някой ден може да се събудиш малко по-слаб и малко по-здрав трябва да е достатъчна мотивация. От скоро спортувам по 2 часа през ден и се чувстватм много по-добре и с повече енергия от преди. не мога да кажа, че губя нещо, защото преди тези 2 часа не съм ги използвал кой знае колко разумно, че да има загуба в момента.
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже