Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да възстановим кожата и тялото си след дългата зима?

23 Мар 2015, 14:58

penny написа:
annamaria написа:
Krum написа:Не съм чувал досега нищо за тестването и за съставките, начините на правене и прочие за българските марки, то кои са и българските марки де? Здраве, Дева? други? :roll:

Билка...

Не мога да бъда сигурна, но открих това, което доста ме обнадежди! Иначе използвам продукти за коса на Милва, които мисля, че отново не са тествани :idea: И съм особено доволна от тях, продуктите им са от сравнително натуралните, а и евтини :idea: :)

Супер!

renetka написа:
Хм. Написали са си го:
http://www.hlavin.bg/bg/about/ab/2/title.html

И това супер!

Спечелиха ме :) Всъщност за мен май това е по-важното, отколкото да е био...

23 Мар 2015, 15:26

На мен ми е важно козметиката наистина да е био, не само да пише, че е, но съставките да са съвсем натурални. Ще се опитам да прочета коментарите да видя какво сте препоръчали :)

23 Мар 2015, 16:47

Gold написа:На мен ми е важно козметиката наистина да е био, не само да пише, че е, но съставките да са съвсем натурални. Ще се опитам да прочета коментарите да видя какво сте препоръчали :)

Най-сигурно е да си измислиш и намериш домашна козметика! :) Пробвай да си правиш разни кремове с домашни съставки, наблегни на кокосовото масло, жестоко е ;)

23 Мар 2015, 17:01

На мен повече ми харесва кожата през зимата, освен по ръцете ;)

24 Мар 2015, 12:59

marsu написа:
Gold написа:На мен ми е важно козметиката наистина да е био, не само да пише, че е, но съставките да са съвсем натурални. Ще се опитам да прочета коментарите да видя какво сте препоръчали :)

Най-сигурно е да си измислиш и намериш домашна козметика! :) Пробвай да си правиш разни кремове с домашни съставки, наблегни на кокосовото масло, жестоко е ;)

Знам, че така е най-полезно, но забъркването на разни неща вкъщи си е ангажиращо. Затова търся алтернатива от това, което се предлага на пазара.

24 Мар 2015, 13:07

Аз цяла зима използвам слънцезащитни кремове и съм много доволна и кожата ми е в много добро състояние после. :)

24 Мар 2015, 14:53

Разгледах козметиката на Лавилин, бих я ползвала с удоволствие.
Yarost, не излиза ли малко скъпо да си мажеш цялото тяло.

24 Мар 2015, 17:44

marsu написа:Най-сигурно е да си измислиш и намериш домашна козметика! :) Пробвай да си правиш разни кремове с домашни съставки, наблегни на кокосовото масло, жестоко е ;)

И мисля, че ще ти е по-солено, отколкото да взимаш качествена био козметика :mrgreen:

25 Мар 2015, 13:21

Gorica23 написа:Разгледах козметиката на Лавилин, бих я ползвала с удоволствие.

Не излиза скъпо, кутията е голяма. И той е хидратиращ, не е необходимо да се слага по много.

27 Мар 2015, 16:42

Yarost написа:
Gorica23 написа:Разгледах козметиката на Лавилин, бих я ползвала с удоволствие.

Не излиза скъпо, кутията е голяма. И той е хидратиращ, не е необходимо да се слага по много.

Мерси, аз съм се спряла на креме им с жожоба, чакам заплата и си го взимам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19