Pipilota написа:Петя Димитрова написа:Здравей, опитай с глицерин , гледах предаване на д-р Оз и там ясно обясниха че глицерина действа на клетъчно ниво и е много хубаво за кожа , аз досега си мажех косата ,но вече и тялото , ДОВОЛНА СЪМ!
Мислях, че глицерина се ползва само за сладкиши, не знаех, че може да се използва и козметично, ще пробвам, звучи лесно, но не е ли много мазно? Как точно процедираш?
Глицерина се продава в аптеките , два пъти седмично се мажа цялата , коса и вече и тялото, измивам го много лесно , мазно седи но се отмива лесно , мажа косата като за косата добавям вече по мазни неща малко тривитаминол но много малко или ако го нямам тривит.нол малко вит А , слагам найлонова шапка за баня мажа си и тялото най-вече краката защото там ми беше проблема , стоя един час или там колкото имам време и се къпя ! Аз съм много доволна при мен има ефект! Но все пак да ти кажа не се уливам капвам на ръката и размазвам по краката , корема , ръцете целите , но ти пробвай на малък участък някъде ,виж дали ще си доволна , сега ще си купя крем за ръце и ще го смеся с глицерина , защото кремовете за ръце бързо попиват а и хидратират кожата , ще си взема най-обикновен за проба, правя тези неща защото ми омръзна да давам куп пари за скъпа козметика без да има ефект! Имам колежка вече е на години кожата и е страхотна , цял живот се маже с най-обикновен лимонов крем , вечер след душа намазва се и си ляга , кожата и е чиста и хубава !