Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
06 Яну 2015, 17:39
Този номер ще го пробвам, макар че голяма цапаница ще ме чака и после голямо чистене.
16 Яну 2015, 12:29
Огладнявам като чета такива рецепти, вие как имате сила да им устоите?

Утре ще готвя риба у нас, сигурно ще я направя по тази рецепта..
19 Яну 2015, 14:24
Това е много добра идея и мисля да я изпробвам някой ден, само не знам дали ще е ок като го направя на такава стара скара, а не от тези модерните сегашните.
28 Яну 2015, 11:10
Пробвах го този трик и рибата наистина се получи много добре, но скарата ми е от тези с ребрата и в действиетлност мазнината имаше къде да отиде, не остана по скарата.
01 Сеп 2015, 13:27
Rali_hr написа:Огладнявам като чета такива рецепти, вие как имате сила да им устоите?

Утре ще готвя риба у нас, сигурно ще я направя по тази рецепта..
Пробва ли го , на мен ми изгоря скарата и няма как да го нарпавя ;(
02 Сеп 2015, 14:19
Изпробвах рецептата и наистина стана много добре, не е мазно, като пържената, но не е и сухо като опечена само на скара, наистина идеална рецепта
02 Сеп 2015, 16:14
Pipilota написа:Изпробвах рецептата и наистина стана много добре, не е мазно, като пържената, но не е и сухо като опечена само на скара, наистина идеална рецепта

Щом ти казваш, че е станало ще ти повярвам и вече и аз ще правя така, а рибата беше ли панирана или само овкусена?
03 Сеп 2015, 08:58
Не мога ли да пропусна тигана и направо да я метна на скарата

Аз лично предпочитам всяко месо по-сухо, включително и рибата.

)
04 Сеп 2015, 09:51
Lollipop написа:Pipilota написа:Изпробвах рецептата и наистина стана много добре, не е мазно, като пържената, но не е и сухо като опечена само на скара, наистина идеална рецепта

Щом ти казваш, че е станало ще ти повярвам и вече и аз ще правя така, а рибата беше ли панирана или само овкусена?
Не съм я панирала, само овкусих и изпържих. Работата е там, че панировката сякаш държим да е хрупкаав, не мисля, че ако мине през скарата ще и се запази този ефект.
04 Сеп 2015, 12:29
rabotnata pchela написа:Това е много добра идея и мисля да я изпробвам някой ден, само не знам дали ще е ок като го направя на такава стара скара, а не от тези модерните сегашните.

Ще стане, хубавото на обикновените скари е, че мазнината пада долу, докато на новите мазнината остава и по-скоро се пържат нещата, отколкото да се пекат. По-подходящи са за зеленчуци.