Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

06 Яну 2015, 17:39

Този номер ще го пробвам, макар че голяма цапаница ще ме чака и после голямо чистене. :lol:

16 Яну 2015, 12:29

Огладнявам като чета такива рецепти, вие как имате сила да им устоите? :) Утре ще готвя риба у нас, сигурно ще я направя по тази рецепта..

19 Яну 2015, 14:24

Това е много добра идея и мисля да я изпробвам някой ден, само не знам дали ще е ок като го направя на такава стара скара, а не от тези модерните сегашните. ;)

28 Яну 2015, 11:10

Пробвах го този трик и рибата наистина се получи много добре, но скарата ми е от тези с ребрата и в действиетлност мазнината имаше къде да отиде, не остана по скарата.

01 Сеп 2015, 13:27

Rali_hr написа:Огладнявам като чета такива рецепти, вие как имате сила да им устоите? :) Утре ще готвя риба у нас, сигурно ще я направя по тази рецепта..

Пробва ли го , на мен ми изгоря скарата и няма как да го нарпавя ;(

02 Сеп 2015, 14:19

Изпробвах рецептата и наистина стана много добре, не е мазно, като пържената, но не е и сухо като опечена само на скара, наистина идеална рецепта :)

02 Сеп 2015, 16:14

Pipilota написа:Изпробвах рецептата и наистина стана много добре, не е мазно, като пържената, но не е и сухо като опечена само на скара, наистина идеална рецепта :)

Щом ти казваш, че е станало ще ти повярвам и вече и аз ще правя така, а рибата беше ли панирана или само овкусена?

03 Сеп 2015, 08:58

Не мога ли да пропусна тигана и направо да я метна на скарата :mrgreen: Аз лично предпочитам всяко месо по-сухо, включително и рибата. :))

04 Сеп 2015, 09:51

Lollipop написа:
Pipilota написа:Изпробвах рецептата и наистина стана много добре, не е мазно, като пържената, но не е и сухо като опечена само на скара, наистина идеална рецепта :)

Щом ти казваш, че е станало ще ти повярвам и вече и аз ще правя така, а рибата беше ли панирана или само овкусена?

Не съм я панирала, само овкусих и изпържих. Работата е там, че панировката сякаш държим да е хрупкаав, не мисля, че ако мине през скарата ще и се запази този ефект. :roll:

04 Сеп 2015, 12:29

rabotnata pchela написа:Това е много добра идея и мисля да я изпробвам някой ден, само не знам дали ще е ок като го направя на такава стара скара, а не от тези модерните сегашните. ;)

Ще стане, хубавото на обикновените скари е, че мазнината пада долу, докато на новите мазнината остава и по-скоро се пържат нещата, отколкото да се пекат. По-подходящи са за зеленчуци.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3