Риба - на скарата - веднага след тигана!

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

Мнениеот Andrey » 07 Сеп 2015, 12:14

Всичко на скара е супер вкусно, дори и зеленчуците тъй че наблягайте на тях :)
А за рибата идеята след изпържването да се сложи на скарата е добра, ама ако рибата е филе няма ли да се разпадне много лесно?
Аватар
Andrey
 
Мнения: 1573
Регистриран на: 20 Ное 2014, 10:04

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

Мнениеот S_Milenska » 12 Окт 2015, 16:02

Само че трябва да е от старите скари сякаш, за да може да се изчисти и да изкапе мазнината, иначе няма как да стане май май.. :roll:
Аватар
S_Milenska
 
Мнения: 1951
Регистриран на: 18 Ное 2014, 13:46

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

Мнениеот mimeto90 » 13 Окт 2015, 09:51

Това ще е покъртително зле, не само от здравословна гледна точка, но и представете си вкуса на нещо изпържено, след това тази мазнина да я изпечеш... бляк! :oops:
mimeto90
 
Мнения: 410
Регистриран на: 18 Дек 2013, 13:15

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

Мнениеот Anka » 13 Окт 2015, 12:38

mimeto90 написа:Това ще е покъртително зле, не само от здравословна гледна точка, но и представете си вкуса на нещо изпържено, след това тази мазнина да я изпечеш... бляк! :oops:

Пише, чер въпросната мазнина така се маха, не виждам какъв е проблема.
Аватар
Anka
 
Мнения: 1306
Регистриран на: 25 Ное 2014, 13:25

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

Мнениеот Lollipop » 15 Окт 2015, 14:21

На мен ми хаерсва така аз го пробвах наистина не стават толкова мазни и са доста интересни на вкус :)
Аватар
Lollipop
 
Мнения: 2502
Регистриран на: 14 Ное 2014, 15:55

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта