Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

07 Сеп 2015, 12:14

Всичко на скара е супер вкусно, дори и зеленчуците тъй че наблягайте на тях :)
А за рибата идеята след изпържването да се сложи на скарата е добра, ама ако рибата е филе няма ли да се разпадне много лесно?

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

12 Окт 2015, 16:02

Само че трябва да е от старите скари сякаш, за да може да се изчисти и да изкапе мазнината, иначе няма как да стане май май.. :roll:

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

13 Окт 2015, 09:51

Това ще е покъртително зле, не само от здравословна гледна точка, но и представете си вкуса на нещо изпържено, след това тази мазнина да я изпечеш... бляк! :oops:

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

13 Окт 2015, 12:38

mimeto90 написа:Това ще е покъртително зле, не само от здравословна гледна точка, но и представете си вкуса на нещо изпържено, след това тази мазнина да я изпечеш... бляк! :oops:

Пише, чер въпросната мазнина така се маха, не виждам какъв е проблема.

Re: Риба - на скарата - веднага след тигана!

15 Окт 2015, 14:21

На мен ми хаерсва така аз го пробвах наистина не стават толкова мазни и са доста интересни на вкус :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3