12 Ное 2015, 13:50
S_Milenska написа:Аз си мисля, че на тези години вече трябва да си си избрал любовта,а не да я търсиш на ново. ;)
17 Ное 2015, 10:31
Pipilota написа:S_Milenska написа:Аз си мисля, че на тези години вече трябва да си си избрал любовта,а не да я търсиш на ново. ;)
Е, голяма работа, не се знае никога дали и кога ще намериш голямата любов, това може да стане и на 50 и на 60, и на 20! :) А и никога ен се знае дали този, с който си е най-специалния.
01 Дек 2015, 13:25
01 Дек 2015, 15:45
Kaya написа:То наистина по учебник, вече трябва да я имаме любовта, но не се случва така и често хората се развеждат и търсят любов и в по-късни години. ;)
01 Дек 2015, 16:58
belleville написа:Kaya написа:То наистина по учебник, вече трябва да я имаме любовта, но не се случва така и често хората се развеждат и търсят любов и в по-късни години. ;)
"трябва да я имаме любовта"![]()
![]()
![]()
не знам защо човек приема любовта за една-единствена до края на живота си, че си и поставя мисия да я търси
![]()
01 Дек 2015, 17:10
Andrey написа:belleville написа:Kaya написа:То наистина по учебник, вече трябва да я имаме любовта, но не се случва така и често хората се развеждат и търсят любов и в по-късни години. ;)
"трябва да я имаме любовта"![]()
![]()
![]()
не знам защо човек приема любовта за една-единствена до края на живота си, че си и поставя мисия да я търси
![]()
Мисля, че не схващаш за какво става въпрос. В повечето версии на лИбовта, тя се случва до около 30-35 години, уж онази голямата, хората се женят и създават семейство с мисълта, че няма да хойкат повече и повече няма да търсят нова любов. Ся явно ти имаш намерение да си с няколко наведнъж, един след друг или както го приемаш до дълбока старост - в това няма лошо, щом така те кефи теб. :) Но да казваш, че е смешно да имаш мисия да откриеш половинката си ми се вижда тъпо и самотно.Успех с полигамията. :D
01 Дек 2015, 17:22
02 Дек 2015, 11:10
02 Дек 2015, 12:57
rabotnata pchela написа:Майка ми си намери любовта след 50г. и е много щастлива, не виждам нищо лошо в това! :) Дори малко ѝ завиждам, толкова са сладки :)
03 Дек 2015, 13:01