Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможна ли е любовта на 50?

12 Ное 2015, 13:50

S_Milenska написа:Аз си мисля, че на тези години вече трябва да си си избрал любовта,а не да я търсиш на ново. ;)

Е, голяма работа, не се знае никога дали и кога ще намериш голямата любов, това може да стане и на 50 и на 60, и на 20! :) А и никога ен се знае дали този, с който си е най-специалния.

17 Ное 2015, 10:31

Pipilota написа:
S_Milenska написа:Аз си мисля, че на тези години вече трябва да си си избрал любовта,а не да я търсиш на ново. ;)

Е, голяма работа, не се знае никога дали и кога ще намериш голямата любов, това може да стане и на 50 и на 60, и на 20! :) А и никога ен се знае дали този, с който си е най-специалния.

И аз съм на мнение, че за любовта няма граници и няма години. Всичко е възможно както на младини, така и на старини.

01 Дек 2015, 13:25

То наистина по учебник, вече трябва да я имаме любовта, но не се случва така и често хората се развеждат и търсят любов и в по-късни години. ;)

01 Дек 2015, 15:45

Kaya написа:То наистина по учебник, вече трябва да я имаме любовта, но не се случва така и често хората се развеждат и търсят любов и в по-късни години. ;)

"трябва да я имаме любовта" :?: :!: :?: :!: не знам защо човек приема любовта за една-единствена до края на живота си, че си и поставя мисия да я търси :shrug: :rolling:

01 Дек 2015, 16:58

belleville написа:
Kaya написа:То наистина по учебник, вече трябва да я имаме любовта, но не се случва така и често хората се развеждат и търсят любов и в по-късни години. ;)

"трябва да я имаме любовта" :?: :!: :?: :!: не знам защо човек приема любовта за една-единствена до края на живота си, че си и поставя мисия да я търси :shrug: :rolling:

Мисля, че не схващаш за какво става въпрос. В повечето версии на лИбовта, тя се случва до около 30-35 години, уж онази голямата, хората се женят и създават семейство с мисълта, че няма да хойкат повече и повече няма да търсят нова любов. Ся явно ти имаш намерение да си с няколко наведнъж, един след друг или както го приемаш до дълбока старост - в това няма лошо, щом така те кефи теб. :) Но да казваш, че е смешно да имаш мисия да откриеш половинката си ми се вижда тъпо и самотно. :roll: Успех с полигамията. :D :clappingorange:

01 Дек 2015, 17:10

Andrey написа:
belleville написа:

Мисля, че не схващаш за какво става въпрос. В повечето версии на лИбовта, тя се случва до около 30-35 години, уж онази голямата, хората се женят и създават семейство с мисълта, че няма да хойкат повече и повече няма да търсят нова любов. Ся явно ти имаш намерение да си с няколко наведнъж, един след друг или както го приемаш до дълбока старост - в това няма лошо, щом така те кефи теб. :) Но да казваш, че е смешно да имаш мисия да откриеш половинката си ми се вижда тъпо и самотно. :roll: Успех с полигамията. :D :clappingorange:

Не казвам това, но от 30+ до 50+ са 20 години, в които двойките могат да се разделят колкото си искат пъти без даже да им направи впечатление, просто защото живеем в такъв свят - странен, жалък, измислен, а ти ако вярваш в това, че няма начин да се развали църковния брак и трябва да сте заедно, въпреки че не се дишате, си е изцяло ваша грижа!

01 Дек 2015, 17:22

Не съм казал, че вярвам в това, моето момиче. Просто казвам, че няма гаранция, че няма да се случи и това - хората да останат верни един на друг, и това е възможно точно толкова, колкото и това да се разделят. ;)
И казвам, че няма лошо да си намерят нова любов, ако се наложи. :mrgreen:

02 Дек 2015, 11:10

Майка ми си намери любовта след 50г. и е много щастлива, не виждам нищо лошо в това! :) Дори малко ѝ завиждам, толкова са сладки :) :heartbeating:

02 Дек 2015, 12:57

rabotnata pchela написа:Майка ми си намери любовта след 50г. и е много щастлива, не виждам нищо лошо в това! :) Дори малко ѝ завиждам, толкова са сладки :) :heartbeating:

Това явление май си е често срещано, но си е хубаво, много се радвам на такива двойки, особено когато съумеят да останат заедно!

03 Дек 2015, 13:01

Понякога намираме сродната си душа по-късно и в това няма нищо лошо. Имам много разведени приятелки, които се събират с мъжете си след години и преоткриват любовта помежду си, или намират нов човек, в който да се влюбят и тогава вече са истински щастливи. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5