Възможна ли е любовта на 50?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Възможна ли е любовта на 50?

Мнениеот JohnLocke » 12 Ное 2013, 12:47

Все повече семейства се рушат окончателно след дългогодишен брак. Това се случи и с нашето.

Родителите ми се разделиха преди 2 години. Баща ми много скоро след това заживя с новата си приятелка, а майка ми е в търсене на принца!
Тя е вече на 50, често се среща с нови и различни хора на нейната възраст, но една част от тях, никога са нямали човек до себе си и не могат да се променят на тази възраст, за да имат.

Мислите ли, че човек може да срещне любовта на тази възраст? Хората трудно променят навиците и възгледите си след определена възраст, те са устроени като характери и промяната не им се нрави. При младите сякаш е по-лесно от тази гледна точка, те се дооформят един друг и по този начин се допълват.

Дали е възможна любовта на 50? Смятате ли, че половинката, която не сте намерили до сега все още ви чака някъде там?
JohnLocke

Re: Възможна ли е любовта на 50?

Мнениеот dejavu » 12 Ное 2013, 12:53

Вероятно въпреки възрастта ти си разстроен от тези случки покрай тен. Не трябва да се притесняваш, що се отнася до майка ти, не задължително и тя да има човек до себе си, както баща ти, а може би и не иска. Вярно е, че хората на тази възраст започват да се разбират по-трудно, особено когато никога не са живели заедно. Вярвай ми, че всичко си идва в един момент на мястото. Такива случки са, за да си вземем поука, както родителите ти, така и ти можеш да си вземеш пример било то добър или лош, сам прецени!
dejavu

Мнениеот Krum » 24 Ное 2014, 14:06

Много се надявам и вярвам,че е възможна любовта на тази възраст, а и защо да не? Човек не знае кога ще му се усмихне щастието, за любовта възраст няма!
Аватар
Krum

Мнениеот julianne » 24 Ное 2014, 15:31

Напълно убедена съм, че любовта съществува и на всяка възраст тя може да стане реалност! По-скоро проблем има в това, че един мъж или жена със стабилно семейство на 50, да реши, че е намерил любовта на живота си и то това да не е жената, с която е бил 20 години, да кажем :!:
julianne

Мнениеот Pipilota » 24 Ное 2014, 16:25

julianne написа:Напълно убедена съм, че любовта съществува и на всяка възраст тя може да стане реалност! По-скоро проблем има в това, че един мъж или жена със стабилно семейство на 50, да реши, че е намерил любовта на живота си и то това да не е жената, с която е бил 20 години, да кажем :!:

Реално, никой няма как да е сигурен,че човекът до него е този,който е истинската му половинка, сродната душа така да се каже. Така че трябва да се гледа положително, ако се случи така, може пък да е за добро - поне в остатъка от живота си можеш да бъдеш с най-специалния човек :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Burborino » 01 Дек 2014, 20:25

Абсолютно е възможна :) Майка ми се разведе с баща ми когато бях на 11. И имаше един неуспешен и тежък брак с един човек след това, който приключи преди няколко години. На 53 години е и от 6 години е с един невероятен мъж, от 2 години са женени. Той е наистина страхотен. След тези хора, които толкова я нараниха просто я виждам как разцъфтява, а той се грижи за нея като за принцеса.
Не мисля, че човек трябва да спира да търси щастието си дори на толкова години.
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Malina » 16 Дек 2014, 17:15

Burborino написа:Абсолютно е възможна :) Майка ми се разведе с баща ми когато бях на 11. И имаше един неуспешен и тежък брак с един човек след това, който приключи преди няколко години. На 53 години е и от 6 години е с един невероятен мъж, от 2 години са женени. Той е наистина страхотен. След тези хора, които толкова я нараниха просто я виждам как разцъфтява, а той се грижи за нея като за принцеса.
Не мисля, че човек трябва да спира да търси щастието си дори на толкова години.

Ама тя да ме извиняваш майка ти, обаче интересно, че държи на семейната институция - женена 3 пъти, аз лично не бих се омъжвала толкова много :) Бих живяла на семейни начела :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Burborino » 16 Дек 2014, 17:59

:roll: Всеки си знае себе си. Аз не виждам нищо лошо...
What's it got in its nasty little pocketses, eh, my precious?
Аватар
Burborino

Мнениеот Kaya » 17 Дек 2014, 13:45

Възможно е, а що се отнася до горния пост, някои хора са твърдо убедени в семейната институция като брак, а не като съвместно съжителство.
А моята майка също откри истинската любов когато стана на 51г. и вече близо 2 години са си щастливи гаджета. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот moni.sparrow » 17 Дек 2014, 15:46

Не само смятам, че човек може да открие любовта на 50, но и смятам, че тъкмо тогава любовта е много по-истинска и зряла, така че не мисля, че има място за притеснение!
moni.sparrow

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси