Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Възможна ли е любовта на 50?

03 Дек 2015, 15:34

Ваня Стойчева написа:Понякога намираме сродната си душа по-късно и в това няма нищо лошо. Имам много разведени приятелки, които се събират с мъжете си след години и преоткриват любовта помежду си, или намират нов човек, в който да се влюбят и тогава вече са истински щастливи. :)

Аз само на това не съм ставала свидетел - разведена двойка да преоткрие любовта, че то и на такава възраст... :roll:

28 Дек 2015, 10:24

Това се случва рядко, ако правилно разбирам разведената двойка да е една и съща и отново да се влюбят един в друг. Това мисля, че се случва само по филмите хаха :)

28 Дек 2015, 10:32

То яко се случи да се срещне любовта на тея години си е6 от тотото. Все ощ българите сме малко консервативни и не го приемсме лесно това, макар че с времето и това се променя, предишни поколения аз не съм чувсл за разведени, а какво остава и за нова връзка. Абсурд...

28 Дек 2015, 15:04

silver933 написа:То яко се случи да се срещне любовта на тея години си е6 от тотото. Все ощ българите сме малко консервативни и не го приемсме лесно това, макар че с времето и това се променя, предишни поколения аз не съм чувсл за разведени, а какво остава и за нова връзка. Абсурд...

Е, тези, които са на 50+ към днешна дата, те не спадат към онези поколения, а че сме консервативни да, но не чак толкова, познавам доста такива жени на подобна възраст, които си имат гаджета, някои по-млади, други на тяхната възраст, важно е любов да има... :idea:

08 Яну 2016, 15:24

silver933 написа:То яко се случи да се срещне любовта на тея години си е6 от тотото. Все ощ българите сме малко консервативни и не го приемсме лесно това, макар че с времето и това се променя, предишни поколения аз не съм чувсл за разведени, а какво остава и за нова връзка. Абсурд...

Учудващото е, че има много млади, които също не приемат, че може да има любов на тази възраст, или изобщо да се зародят някакви отношения на стари години, както се казва.

08 Яну 2016, 17:36

Поне в едно отношения хората сме облагодетелствани, а то е, че всичко ни е във възможностите. :mrgreen:

11 Яну 2016, 13:54

Разбира се че е възможна любовта на 50. Човекът си е човек до края на живота си. Просто нещата при по-възрастните са по-умерени и по-спокойни, отколкото при младите на ,които им кипи кръвта.

11 Яну 2016, 14:41

dacka85 написа:Разбира се че е възможна любовта на 50. Човекът си е човек до края на живота си. Просто нещата при по-възрастните са по-умерени и по-спокойни, отколкото при младите на ,които им кипи кръвта.

Не се знае, всъщност май е различно според хората, някои пък са по-динамични в любовста си :)

29 Яну 2016, 15:25

dacka85 написа:Разбира се че е възможна любовта на 50. Човекът си е човек до края на живота си. Просто нещата при по-възрастните са по-умерени и по-спокойни, отколкото при младите на ,които им кипи кръвта.

Не е задължително :smile: . Обикновенно ги мислят за полудели тия хора. На тези години мислиш, че любовта, която ти се е случила, е за последно и натискаш педала :grin:

29 Яну 2016, 15:34

Ами хората се хващат като удавник за сламка и често прекаляват, дам. :) Държат се като тийнове. :inlove:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5