svetlozara написа:Пробвала съм да не ям сладко известно време, но не ми се получава, винаги се нуждая от него и си го търся.
Милинка написа:Моля споделете опит, аз също съм пристрастена към сладкото. Но към оноваа най-лошото и калорично. Бях чела за дъфчене на някакви листа, но не си спомням какви бяха. Някой ще кажели изпитан метод?
Мирослав Комшийски написа:аз обичам сладкото. никак не ми се отразява иощехващам окото.не мога да ви разбера, пиленца какво пищите с тия ваши килограми помислете и за нас мъжете с мераци за пълни шепи
+Kaya написа:Мирослав Комшийски написа:аз обичам сладкото. никак не ми се отразява иощехващам окото.не мога да ви разбера, пиленца какво пищите с тия ваши килограми помислете и за нас мъжете с мераци за пълни шепи
А да, така е на приказки, всички си мислят, че дебелите са като "plus size" модел, които едва хващат 65 килограма. Мъжете могат да са дебели и са "големи българи" а жените стават "свиня'' като напълнеят малко. Затова са и толкова притеснени всички за фигурата си.
Lollipop написа:Диета, момичета, трябва да се научите да се храните пълноценно. Изключете белия хляб, картофите и ориза и бъдете стриктни, както и пакетираните храни естествено, ще видите, че малко по малко този глад ще изчезне, но само ограничавайки сладкото, без други промени, гладът за него ще остане.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта