Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Вечери у дома - без телевизор - опитайте и споделете :)

14 Апр 2015, 16:34

А, ние напоследък у нас не ядем пред телевизоар, ами всеки си е взел я смартфон, я таблет а тв-то е за фон, колкото някой да говори... още по-зле!

14 Апр 2015, 17:04

Lisica написа:А, ние напоследък у нас не ядем пред телевизоар, ами всеки си е взел я смартфон, я таблет а тв-то е за фон, колкото някой да говори... още по-зле!
Вие пък сте още по-зле, това ако го видя и бих убила някой просто!

15 Апр 2015, 10:14

Скоро си купихме нов телевизор и сега е почти постоянно пуснат, голямо удоволствие ни доставя, а вечер задължително гледаме телевизия, иначе се чувстваме странно, дори и да работи само за фон, то трябва да работи.

15 Апр 2015, 12:18

Ахаха :) Това с телефона и при мен го има всъщност...Сядам с ядене, телефон и телевизор, и я в паузите, я когато няма нищо интересно съм с телефона...Иначе наистина не ми е хубаво да ям :) Ужас :mrgreen:

15 Апр 2015, 13:30

annamaria написа:Ахаха :) Това с телефона и при мен го има всъщност...Сядам с ядене, телефон и телевизор, и я в паузите, я когато няма нищо интересно съм с телефона...Иначе наистина не ми е хубаво да ям :) Ужас :mrgreen:

Само за бой сте вие малките, може ли такова нещо?! Постоянно зяпате в тея монитори и скролвате из фейсбука, ужас ужас...

15 Апр 2015, 14:33

Локумът написа:
annamaria написа:Ахаха :) Това с телефона и при мен го има всъщност...Сядам с ядене, телефон и телевизор, и я в паузите, я когато няма нищо интересно съм с телефона...Иначе наистина не ми е хубаво да ям :) Ужас :mrgreen:

Само за бой сте вие малките, може ли такова нещо?! Постоянно зяпате в тея монитори и скролвате из фейсбука, ужас ужас...

ОооОооОоо голямо благодаря за комплимента :lol:

15 Апр 2015, 14:45

Локумът написа:

Недей така, чичо Локуме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Знаеш как е, у вас нали е същото, тези двамата тийнове надали са по-различни :)

16 Апр 2015, 13:11

Хахаха! Хора, благодаря ви, че ме прикачихте към тийновете, но сте в голяма грешка :lol:

16 Апр 2015, 13:22

annamaria написа:Хахаха! Хора, благодаря ви, че ме прикачихте към тийновете, но сте в голяма грешка :lol:

Тук всички сме тийнове по сърце и душа! :mrgreen:

16 Апр 2015, 15:07

Malina написа:
annamaria написа:Хахаха! Хора, благодаря ви, че ме прикачихте към тийновете, но сте в голяма грешка :lol:

Тук всички сме тийнове по сърце и душа! :mrgreen:

А, така! :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10