Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Фев 2015, 13:07
Всичко правя аз, много мразя някой да ми се бърка в работата, на мъжа ми не оставям нищо за правене и без друго не може да се справи.
11 Фев 2015, 17:26
Мисля си, че времената, когато имаше мъжка и женска работа отдавна са в миналото. Нормално е жената ако стои по цял ден вкъщи да поддържа чиста къщата и да е приготвила вечерята, но когато и двамата са ангажирани трябва да си помагат, кой както може и с колкото може без да се делят задълженията, и все пак- мъжът винаги изхвърля боклука!
11 Фев 2015, 18:06
Andrey написа:Мисля си, че времената, когато имаше мъжка и женска работа отдавна са в миналото. Нормално е жената ако стои по цял ден вкъщи да поддържа чиста къщата и да е приготвила вечерята, но когато и двамата са ангажирани трябва да си помагат, кой както може и с колкото може без да се делят задълженията, и все пак- мъжът винаги изхвърля боклука!

Оф, като си намериш една жена и като свикнеш да ти ходи след г*за докато е вкъщи по майчинство знаеш ли после как зор ще се научиш пак да миеш чинии и да чистиш, хич не е лесно
12 Фев 2015, 11:24
колкото повече работи върши мъжа, толкова по-добре, не трябва да се оставят мъжете да се мислят за царе, все пак не си стоим само вкъщи да хубавеем, а и ние ходим на работа!
12 Фев 2015, 12:37
Съпругът ми е страхотен и ми помага страшно много, нямаме определена работа, разбира се - само той хвърля боклука! Но ми помага, мие чиниите, прахосмукачи, мие пода, простира, дори пералнята пуска. Е не мога да го накарам да търка с препарати мивките, но и това може да стане.
12 Фев 2015, 12:49
Kaya написа:Съпругът ми е страхотен и ми помага страшно много, нямаме определена работа, разбира се - само той хвърля боклука! Но ми помага, мие чиниите, прахосмукачи, мие пода, простира, дори пералнята пуска. Е не мога да го накарам да търка с препарати мивките, но и това може да стане.

Е, може ли такова държание, не ги експлоатирайте мъжете
12 Фев 2015, 14:11
silver933 написа:Kaya написа:Съпругът ми е страхотен и ми помага страшно много, нямаме определена работа, разбира се - само той хвърля боклука! Но ми помага, мие чиниите, прахосмукачи, мие пода, простира, дори пералнята пуска. Е не мога да го накарам да търка с препарати мивките, но и това може да стане.

Е, може ли такова държание, не ги експлоатирайте мъжете

То хем е така, хем е и иначе, понеже като не го прави по моя начин пак се дразня, не, че резултатът ще е различен, просто не ми харесва
12 Фев 2015, 14:54
О, да а жените сме много лоши понякога. хем искаме мъжете да ни помагат, а после им мрънкаме, че са некадърници, щото не са го направили правилно, е познайте къде им отива желанието да помагат.
12 Фев 2015, 16:16
Snejna написа:О, да а жените сме много лоши понякога. хем искаме мъжете да ни помагат, а после им мрънкаме, че са некадърници, щото не са го направили правилно, е познайте къде им отива желанието да помагат.
О, да трябва да сме им благодарни, че другия път и толкова няма да свършат, а и нормално и аз бих се ядосала, ако някой ми соли, че не се справям.