Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как разпределяте домашните задължения?

13 Фев 2015, 18:09

Усещам някаква .. група против мъжете :mrgreen:
Не очаквайте ние да правим всичко - не е редно, дори!

14 Фев 2015, 10:09

mix_twix написа:Усещам някаква .. група против мъжете :mrgreen:
Не очаквайте ние да правим всичко - не е редно, дори!

Не очакваме, само поне 70% от работата, ние 30% ще направим сами, и ще поправим 20% от вашата работа, така сме си точно всеки по равно! :)

15 Фев 2015, 09:16

Вчера помолих моя хубавец да изпрахосмукачи, човека изчистил само хола и ние чакаме гости, излизам в коридора - имаше прах по ъглите (отопляваме се на дърва и като ги внасяме знаете), направо умрях от срам като влезнаха хората! :mrgreen:

15 Фев 2015, 10:39

Snejna написа:Вчера помолих моя хубавец да изпрахосмукачи, човека изчистил само хола и ние чакаме гости, излизам в коридора - имаше прах по ъглите (отопляваме се на дърва и като ги внасяме знаете), направо умрях от срам като влезнаха хората! :mrgreen:

Доста гадно! :) И на мен ми се е случвало, уж се бяхме разбрали, но уви, човека свършил работата на половина. Понякога мъжете са учудващо глупави, а друг път претенциите им са до небето, а те на половината не могат да отговорят! :lol:

17 Фев 2015, 17:50

Не нзам но мъжете определено не ги бива в по-сложните задачи, като да почистят стаята да речем, за тях това значи да съберет каквото има по масата и да пуснат прахосмукачка, за прах и дума не може да става. :lol:

24 Фев 2015, 12:23

Kremiliya написа:Не нзам но мъжете определено не ги бива в по-сложните задачи, като да почистят стаята да речем, за тях това значи да съберет каквото има по масата и да пуснат прахосмукачка, за прах и дума не може да става. :lol:

Е това все пак си е половината работа, което е точно разпределяне на задълженията, не е като единия да свърши абсолютно всичко, а другия просто да си стои :)

25 Фев 2015, 14:04

ХУбаво е мъжете да се включват в домакинската работа. :) А и не само това е домашно задължение, когато имаш семейство и дете, то в това число се включват игри с него, занимания, проверяване на домашните. Ние с моят мъж се редуваме - един ден той, един ден аз ;)

09 Апр 2015, 15:07

Засега върша всичко аз, но съпругът ми се занимава главно с ремонта на спалнята и хола и няма много време, за да ми помага, но когато свърши мисля да започна да се глезя и да искам помощта му :)

09 Апр 2015, 15:34

marsu написа:Засега върша всичко аз, но съпругът ми се занимава главно с ремонта на спалнята и хола и няма много време, за да ми помага, но когато свърши мисля да започна да се глезя и да искам помощта му :)

отсега можеш да искаш малко помощ, а и ти да помагаш с каквото можеш, иначе ще има да те пита ти как си се справяла преди :Р

29 Апр 2015, 14:38

За мен беше много странно и шокиращо, когато започнах да се занимавам с домашните задължения и в началото ми беше много странно, особено като се има предвид, колко много задължения, като домакиня, защото преди тези неща не съм ги забелязвала. Хубавото е, че работя на смени и успявам да почистя спокойно. :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4